HOTELI
Hotel Brotnjo - hotel u srcu hercegovačke vinske regije
Manager.ba BiH 13 ožujka, 2020
Izvor fotografije:
hotelbrotnjo.ba

Hotel Brotnjo nalazi se u gradu Čitluk, udaljenom svega 3 km od velikog marijanskog svetišta Međugorja i 20 km od Mostara, grada u srcu Hercegovine čiji je Stari most pod UNESCO-vom zaštitom.

 

Hotel Brotnjo u svom sastavu ima: restoran s najsuvremenijom kuhinjom, staklenu i vanjsku terasu, svečanu i konferencijsku dvoranu, dvije kongresne dvorane, caffe bar, Wellness Spa Centar, vlastito nogometno igralište po UEFA standardima, vlastiti parking i druge sadržaje koji su prilagođeni poslovnim ljudima i ostalim gostima željnim opuštanja, ali i onima koji žele provesti ugodne trenutke druženja sa svojom obitelji i prijateljima.

 

 

U neposrednoj okolici hotela nalazi se supermarket, frizerski salon te tržni centar.

Hotel raspolaže s 38 vrhunski opremljenih soba s ukupno 90 ležaja, a svaka je soba opremljena vrhunskim namještajem, najsuvremenijim klima uređajima, mini barom, telefonom, LCD televizorom i mogućnost internetskog povezivanja Wi-Fi.

 

 

Zahvaljujući kvaliteti usluga te profesionalnom odnosu osoblja prema gostima, Hotel Brotnjo je primljen u Svjetsku asocijaciju hotelijera (IHRA) sa sjedištem u Parizu, a restoran hotela „Grappolo“ dobitnik je „Grimizne kugle“ - nagrade za najljepše uređen ugostiteljski objekt u BiH, i „Zlatne ugostiteljske krune“ kao najbolji restoran u sklopu hotela u BiH, te niza ostalih priznanja.

 

 

Hotel ima izvrsnu lokaciju i za posjete i organiziranje izleta po raznim lokalitetima u Hercegovini, kao što su Stari most u Mostaru, vodopad Kravice, stari grad Počitelj, stećci u Stocu, rimski grad u Čapljini, mjesna Crkva u Tihaljini, Spilja Vjetrenica, Tekija na rijeci Buni (Blagaj), te odlična povezanost između Splita, Dubrovnika i Sarajeva.

Čitluk je središte regije Brotnjo, visoravni koja se nalazi na desnoj obali rijeke Neretve. Vinova loza i duhan bili su prepoznatljivi proizvodi broćanskog kraja. Na prostoru Brotnja postoji mnogo vinarija, koje su u projektu „Vinske ceste Hercegovine“ i u kojima možete kušati i kupiti kvalitetna vina (prvenstveno Žilavku i Blatinu).

 

 

Mnoga od najboljih vina južne Europe se proizvode u malim vinogradima zapadne i južne Hercegovine.

Ovdje se nalaze impresivni spomenici kao i prelijepa priroda, ali za mnoge prava atrakcija Hercegovine su njena jednostavna ali lijepa posvuda razbacana sela i seljani koji obrađuju ovu dragocjenu zemlju.

Bez obzira na to što radili ili gdje išli Hercegovina će na vas zasigurno ostaviti dugotrajan i snažan utisak.

Povezani članci

1

Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo