PROJEKTI
Hercegovina dobiva 4 vjetroelektrane
Manager.ba/bljesak.info BiH 17 siječnja, 2020

Premijer Federacije BiH će informacije o aktivnostima u postupku izdavanja ovih energetskih dozvola uputiti Parlamentu Federacije BiH na razmatranje i usvajanje.

 

Vlada FBiH je Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije dala prethodne suglasnosti u postupku izdavanja energetske dozvole gospodarskim društvima VE Gradina d.o.o. Tomislavgrad za izgradnju prve faze vjetroelektrane Gradina, Relax d.o.o. Posušje za izgradnju VE Oštrc, Tomkup d.o.o. Tomislavgrad za izgradnju VE Baljci i Kamen-Dent d.o.o. Mostar za izgradnju VE Pakline 2.

Premijer Federacije BiH će informacije o aktivnostima u postupku izdavanja ovih energetskih dozvola uputiti Parlamentu Federacije BiH na razmatranje i usvajanje, kako bi Federalno ministarstvo moglo pristupiti aktivnostima propisanim Uredbom o postupku, kriterijima, formi i sadržaju zahtjeva za izdavanje energetske dozvole za izgradnju novih i rekonstrukciju postojećih proizvodnih postrojenja na izdavanju energetske dozvole, priopćeno je iz Vlade FBiH nakon sjednice održane u Mostaru. 

Povezani članci

1

2

Tagovi:
Video
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce
IVAN ŠIMIĆ, HERTRONIC
I uspješan poduzetnik i vrstan književnik
Savjeti