GRAVITIRAT ĆE MU I HERCEGOVINA
Gradi se najveći trgovački centar od Dubrovnika do Splita
Manager.ba/poslovnipuls.com Regija 21 siječnja, 2019

Njemu će, kako predviđaju investitori, gravitirati i susjedna Hercegovina.

Od poznatih brendova u centru će, već je sada poznato, svoje mjesto naći: Müller, New Yorker, Deichmann, Anda, Pepco, Tommy, Biberon, Sir Oliver…

Investitor je društvo Dugiš d.o.o., iza kojega stoji Danijela Lučić, kćerka Milana Lučića, te društvo Tommy d.o.o.

Generacija djece koja danas već studiraju bili su još maleni osnovci kad se sanjarilo o velikom trgovačkom centru s kino i kongresnim dvoranama nasuprot makarske Gradske sportske dvorane.

Tako su, naime, najavljivali ondašnji investitori. Od tada je prošlo desetak godina, međutim, na ovom zemljištu do sada u međuvremenu nije podignut ni trgovački centar, niti kino. To će se u dogledno vrijeme ipak promijeniti, o čemu svjedoči veliki iskop na ovom zemljištu.

Iako nije vidljivo na samoj parceli, budući da nema istaknute table, investitor je društvo Dugiš d.o.o., iza kojega stoji Danijela Lučić, kćerka Milana Lučića, te društvo Tommy d.o.o., objavila je Slobodna Dalmacija.

Milan Lučić, čije se ime već godinama povezuje s ovim projektom, samo u nekim drugim poslovnim kombinacijama, kazao je tek da više nema neku veliku ulogu u ovom projektu, a više o tome je rekao Zoran Mamić u ime Tommyja.

 

Radi se o objektu od preko 24 tisuće metara četvornih bruto površine

 

U svakom slučaju, radi se o objektu od preko 24 tisuće metara četvornih bruto površine.

Sastojat će se od garaže, prizemlja i prvog kata, a kako kaže Mamić, u Makarsku će dovesti brojne poznate brendove i dat će gradu dodatni sadržaj.

Većeg trgovačkog centra, kaže Mamić, nema od Dubrovnika do Splita, a njemu će, kako predviđaju investitori, gravitirati i susjedna Hercegovina. Od poznatih brendova u centru će, već je sada poznato, svoje mjesto naći Müller, New Yorker, Deichmann, Anda, Pepco, Tommy, Biberon, Sir Oliver…

Dinamika radova je takva da će se naredna tri mjeseca raditi suha gradnja te AB konstrukcija, potom slijedi gradskom odlukom propisana zabrana građevinskih radova od 1. svibnja, da bi se nastavilo nakon završetka turističke sezone.

  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija
  • Connect Agencija
  • LRC d.o.o. Sarajevo
Povezani članci

1