GRAD MOSTAR
Grad Mostar u potrazi za restoranom koji ima foajer za premošćivanje čekanja
Manager.ba/bljesak.info BiH 21 listopada, 2019
Izvor fotografije:
bljesak.info

Grad je raspisao u petak javni poziv za dostavljanje ponuda za restoranske usluge i posluživanje hrane u Mostaru, koje su vrijedne 32 tisuće maraka.

 

''Pored dvorane za ručkovanje treba raspolagati ulaznim prostorom sa garderobom, foajerom sa barom, gdje se aperitivom može premostiti vrijeme čekanja poslije porudžbine menija, uključujući i blagajnu'', stoji u specifikacijama restorana koje traži Grad Mostar.

Naime, Grad je raspisao u petak javni poziv za dostavljanje ponuda za restoranske usluge i posluživanje hrane u Mostaru, koje su vrijedne 32 tisuće maraka.

Restoranske usluge koje se potražuju, podrazumijevaju posluživanje hrane i pića u klimatiziranim objektima registriranim kao restoran sa domaćim i međunarodnim jelima, potom posluživanje usluge na bazi švedskog stola kao i a la carte menija.

Kriteriji za izboru su i mogućnost pružanja usluge za najmanje 50 osoba, zatim pružanje usluge u odvojenoj dvorani, a traže se odvojene prostorije za pušače i nepušače, kao i besplatan parking.

Usluge se trebaju pružati tijekom cijele godine, tijekom 2020. i 2021. godine.

Usluge će se pružati sukcesivno, a ugovorom će se smatrati računu za izvršenu uslugu, navodi se u pozivu kojeg potpisuje gradonačelnik.

Tagovi:
Povezani članci

1

2