SAJAM
GOOD LIFE: Jesen u Mostaru dočekana na najzdraviji mogući način 
Manager.ba BiH 11 listopada, 2018
Izvor fotografije:
Good Life

Najtoplije godišnje doba, ljetni praznici i godišnji odmori već su daleko iza nas, a početak jeseni u Mostaru smo dočekali na najzdraviji mogući način. 

Sajam za poboljšanje kvalitete života Good Life u organizaciji Agencije Primera donio je najaktualnije teme kada je u pitanju zdravi stil i način življenja. 

Plato Mepas Mall-a u Mostaru, 22. i 23. rujna 2018. godine bio je mjesto za donijeti odluku zdravog življenja, ili ako ste u skupini onih koji već tako žive, uvesti novitete u svoje jelovnike, vrstu kozmetike, svakodnevne navike… 

 

 

Pravilna prehrana, sport i tjelovježba, ljepota i njega, putovanja i glazba, čitanje... samo su neke od mogućnosti koje vas mogu učiniti sretnima, a sretna i zadovoljna osoba je i zdrava jedinka u društvenoj zajednici.

 

Ardia- prirodna kozmetika 

 

Sve navedeno promovirali su i ovogodišnji izlagači sajma Good Life-a u Mostaru. 

 

Mostarska tvrtka Nobel na sajmu Good Life izlaže već drugu godinu

 

Mnoge posjetitelje je zanimao odgovor na pitanje: Kako piti čistu vodu a da je ne kupujete?

 

 

Uz izložbeno-prodajni dio sajma, naglasak je stavljen i na bogate popratne, programske sadržaje (predavanja, radionice, promocije i prezentacije, treninzi, kulinarski show, nagradne igre…), a koje su upotpunile poznate gošće.

Ella Dvornik, lifestyle i travel blogerica, čiji rad prate stotine tisuća ljudi iz cijeloga svijeta, govorila je kako napisati blog i postati uspješan.

 

 

Gošća ovogodišnjeg Good Life-a bila je i svestrana, kreativna, maštovita profesorica, književnica, voditeljica, mama, učiteljica zdravog života, Maja Volk.

Sajam je upotpunila svojim iskustvima o prelasku na sirovu prehranu.  

 

 

Vladarica dance scene 90-ih Ivana Banfić danas živi potpuno drugim životom.

Uglavnom je posvećena radionicama na kojima ljudima pomaže pobijediti tremu i strah, a usto se bavi poljoprivredom i živi na selu.

Ne opterećuje se i živi u savršenom balansu, miru i skladu s prirodom, o čemu je i govorila na Good Life-u. 

 

 

O pravilnom vježbanju posjetitelji su mogli naučiti uz Marinu Šimunović, trenericu grupnih i individualnih treninga s desetogodišnjim iskustvom vođenja treninga u Športskom plesnom klubu Zrinjski. 

 

Povezani članci

1

2

Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce