KOMPANIJE
FOTO Pogledajte najekskluzivnije poslovne interijere u izvedbi firme Ećo Company
Manager.ba BiH 18 rujna, 2019

Nakon što je firma Ećo Company nedavno objavila fotografije najatraktivnijih privatnih interijera koje su opremali u proteklom periodu, a nakon niza pozitivnih reakcija i pohvala od strane čitatelja, u ovoj kompaniji su odlučili da izdvoje i objave neke od najekskluzivnijih i najreprezentativnijih poslovnih interijera.

U okviru ovih projekata dizajneri i arhitekti Inside dizajn studija kreirali su specijalna interijerska rješenja, dok se za proizvodnju i montiranje namještaja na adresi pobrinula Inside fabrika namještaja.

Direktor firme Ećo Company Suad Ećo istakao je da se radilo o zahtjevnim projektima s brojnim specifičnostima koje su Inside timovi uspješno realizirali u proteklom periodu.

"Ponosni smo na činjenicu da smo opremali interijere lidera u poslovnoj zajednici u BiH i inostranstvu, a već nastavljamo s realizacijom novih projekata kao što je opremanje hotela u Frankfurtu. Drago mi je da nas investitori i privrednici prepoznaju kao pouzdanog partnera koji može ponuditi jednu kompletnu uslugu opremanja enterijera, uključujući moderna i originalna dizajnerska rješenja", naveo je Ećo. 

Zahvaljujući najsuvremenijim proizvodnim pogonima firma Ećo Company u mogućnosti je opremiti namještajem po mjeri sve vrste poslovnih interijera: urede i kancelarije, kompletne poslovnice, hotele, restorane, kao i specijalizirane poslovne enterijere.

Pri realizaciji ovih projekata u BiH i inostranstvu stručno osoblje firme Ećo Company može vam osigurati savjetovanje za uređenje prostora, izradu dizajniranog namještaja koji je prilagodljiv prostoru, kao i montažu na adresi.

U fotogaleriji možete pogledati fotografije poslovnih enterijera koje su nastale neposredno nakon završetka projekata opremanja.

Salon namještaja, u kojem možete pogledati proizvode firme Ećo Company, nalazi se u ulici Pijačna 6 u Sarajevu.

Na istoj adresi nalazi se Inside dizajn studio gdje možete dobiti savjete za uređenje enterijera od arhitekata i dizajnera s višegodišnjim iskustvom.

Za više informacija o firmi Ećo Company i namještaju brenda Inside posjetite web stranicu www.inside.ba ili Facebook stranicu

Povezani članci

1

2

Tagovi:
Najnovije vijesti
Video
Matea Franjić, Kristal d.o.o.
Kristalno jasno o nasljednicima obiteljskih firmi
IGOR JURČIĆ
Umjetna inteligencija i 5G tehnologija mogu nam donijeti puno dobrog
JANKO ILIĆ, NESTLE BIH
Od skladištara do direktora Nestle BiH
Savjeti