NAJVEĆIH 100 U BIH I REGIJI: 
Fokus je na zelenoj budućnosti
Manager BiH 27 lipnja, 2023

 

I ove godine će se na jednom mjestu okupiti više od 450 regionalnih lidera, koji će imati priliku tokom dana razmijeniti mišljenja i iskustva te govoriti na konferenciji Green Revolution. 


Rujan je blizu. Rana je jesen, period kada su ljetne vreline iza nas a mi smo spremni za nove radne pobjede nakon godišnjih odmora - idealno vrijeme za okupiti se na najočekivanijoj regionalnoj biznis gala svečanosti.
 
I ove godine će se na jednom mjestu okupiti više od 450 regionalnih lidera, koji će imati priliku tokom dana razmijeniti mišljenja i iskustva te govoriti na konferenciji Green Revolution. 

Konferencija i gala večer 100 najvećih u BiH i regionu opet će biti pozornica razvijanja novih ideja, povezivanja, osnaživanja mreže kontakata i dobre zabave. 


Zelena budućnost

Bit će to sjajna prilika da vodeći privrednici, vlasnici i direktori kompanija, stručnjaci iz područja obnovljivih izvora energije, očuvanja okoliša i e-mobilnosti razgovaraju o važnim pitanjima o održivom razvoju, prelasku na obnovljive izvore energije i promicanju zelenog načina života. 

Tijekom ovog gospodarskog samita, sudionici će imati priliku učiti od najboljih, na predavanjima koja će održati najcjenjeniji stručnjaci u ovim područjima, sudjelovati u panel raspravama i umrežiti se sa drugim uspješnim gospodarstvenicima.
 
Cilj samita je i povezivanje ljudi koji dijele vizije razvoja kako bi zajedno tragali za novim idejama i rješenjima za stvaranje zelene budućnosti.

Ovogodišnji, 36. po redu, projekt 100 najvećih u BiH i regiji, koji tradicionalno realiziraju Poslovne novine, u suradnji s analitičkim partnerom Bonitetnom agencijom LRC BIS, u središte pozornosti stavlja poslovne uspjehe više od 1700 kompanija, koje će biti rangirane prema različitim kriterijima i predstavljene kroz projekt. 

Projekt 100 najvećih nastavlja isticati najbolje primjere poslovanja kroz kampanju promoviranja uspješnih.
 
Na taj način daju svoj doprinos razvoju i jačanju pozitivne poslovne klime kroz promociju pozitivne prakse, najvećih i najprofitabilnijih kompanija, kao i najvećih poslodavaca. 

Uspjeh se, pored ostalog, mjeri i iskazuje i brojkama, pa će u sklopu projekta i ove godine biti objavljeni financijski pokazatelji poslovanja za više od 1700 kompanija, a prema različitim kategorijama u specijalnoj tiskanoj publikaciji Poslovnih novina - 100 najvećih u Bosni i Hercegovini i regiji.
 
Tako će se dati uvid u uspješnost njihovih biznisa u različitim sektorima te odati priznanje za postignute uspjehe. Najuspješnijima će na svečanosti, kako to i doliči, biti dodijeljena priznanja, prema različitim kategorijama (za velike, srednje i male kompanije) i različitim kriterijima (po prihodu, izvozu, dobiti i broju zaposlenih).

Projekt je startao i traje do kraja rujna. Tijekom ovog razdoblja istaći će i Žene u biznisu, vlasnice i direktorice tvrtki, poduzetnice koje su značajan faktor bh. ekonomije.


Budite u prvom redu

"Kažu kako je lanac jak onoliko koliko je jaka njegova najslabija karika, a mi vjerujemo kako su administrativne jedinice uspješne onoliko koliko uspješno posluju kompanije čija su sjedišta u njima. Bio je to razlog zbog kojeg smo i ove godine pod našu lupu stavili 140 općina i gradova,“ kažu u Poslovnim novinama, koje će u ovom izdanju istaknuti sve prednosti i potencijale lokalnih zajednica sa jasnim ciljem - promocije i podrške novim zelenim inicijativama.
 
Ovo je već šesti rođendan projekta Gradovi, općine i biznis koji je zauzeo posebno mjesto u sklopu projekta 100 najvećih. Ono zbog čega je pokrenut, ostvareno je – predstavljena su istraživanja i mapirani gospodarski potencijali u cilju privlačenja investicija u realni sektor, što će kao finalni proizvod imati nova radna mjesta i istinski, ne deklarativno, ojačati lokalne zajednice. 

Prilika je ovo koja se ne propušta. 
Korak je ovo prema novim idejama. 
Novi stepenik na putu ka vrhu.  
Novi poslovni kontakti u vašim adresarima. 
Osigurajte na vrijeme svoje mjesto.  

Prijavite se na: www.100najvecih.ba
Informacije na telefon: 033 568 - 811


PR / Manager.ba

Povezani članci

1

2

Video
ANER KRUŠKONJA, OBRTNIČKA KOMORA HNŽ
Koliko se danas isplati biti obrtnik
DAMIR UZUNOVIĆ, BUYBOOK
Mi smo išli naopačke
JASMIN BADŽAK, EUROSJAJ
Moj radni dan traje 24 sata, ali uživam u svom poslu!