KOMPANIJE
Euro-Asfalt na putu da dobije još jedan posao u Sloveniji
Manager.ba BiH 25 listopada, 2017

Konzorcij koji čine slovenska tvrtka Kolektor CPG i sarajevski Euroasfalt dao je najjeftiniju ponudu za izgradnju druge dionice ceste između Divača i Kopra u Sloveniji.

Direkcija za infrastrukturu Slovenije, kako piše ljubljanski Dnevnik, a prenosi portal Indikator.ba, primila je do ponedjeljka navečer petnaest pravovremeno pristiglih ponuda čija se vrijednost kreće od 14,5 do 22,5 milijuna eura .

Najskuplju ponudu dalo je poduzeće Mapri Proasfalt i njegova ponuda je za osam milijuna eura skuplja od najjeftinije koju su dali Kolektor CPG i Euroasfalt. To znači da bi, ukoliko pobijede na tenderu Kolektor i Euroasfalt izgradili dionicu ceste za trećinu jeftinije nego najskuplji ponuđač.

Euro-Asfalt je prošle godine dobio 110 milijuna eura vrijedan posao izgradnje II. a etape autoceste Draženci – Gruškovje (prema graničnom prijelazu ka Hrvatskoj), u dužini 5.77 kilometara, uključujući i uređenje platoa graničnog prijelaza, a godinu ranije je dobio ugovor vrijedan 15 milijuna KM za izgradnju poddionice AC Draženci MMP Gruškovje, IIB etapa – SKLOP 2.

  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija
Povezani članci

1

2