APH i REDAH
Dvije asocijacije potpisale Sporazum o suradnji
Manager.ba 11 siječnja, 2019

Jučer je u prostorijama APH-a dogovorena međusobna suradnja i podrška između Asocijacije poduzetnika Hercegovine i Asocijacije za ekonomski razvoj –REDAH.

Cilj suradnje je da ove dvije organizacije rade na zajedničkom poticanju i razvoju poduzetništva, i to kroz međusobnu suradnju i povezivanje kao i upoznavanje članica APH-a s REDAH-om i njegovim aktivnostima.

Naravno, osnova svega je međusobna komunikacija i razmjena informacija koje su u interesu jačanja i razvoja poduzetništva i ekonomije Bosne i Hercegovine općenito.

Zajedničkom suradnjom i umrežavanjem, članicama APH omogućit će se brži pristup prijavama na projekte, jer je REDAH organizacijski dobro posložena asocijacija koja ima vrhunski tim vođen znanjem i vještinama direktorice Mirne Jelčić koja je ovom prilikom i potpisala Sporazum o suradnji.

 

 

Direktorica je iskazala zadovoljstvo predloženom suradnjom, istaknuvši kako su zajednički rad i podrška prijeko potrebni u cilju unaprjeđenja rada obje strane potpisnice Sporazuma.

- Drago nam je što nas je REDAH prepoznao kao pouzdanog partnera i organizaciju koja već skoro devet godina radi i djeluje na području HNŽ-a, a odnedavno i na širem području Hercegovine. Inače, s REDAH-om dijelimo istu viziju za razvoj i pokretanje gospodarstva, ekonomije i društva općenito, a to najlakše možemo postići kroz zajednički rad i razmjenu informacija. Naše sadašnje članice na raspolaganju imaju APH platformu/tim kojoj se sigurno mogu obratiti za bilo kakvu poslovnu informaciju - kazala je prilikom potpisivanja menadžerica APH Helena-Jelena Lončar.

Za sve one koji žele biti dio ove poduzetničke platforme, gdje su glavni tvorci ideja upravo članice zasebno, a izvođači ili pomagači realizacije ideja APH tim, mogu to učiniti jednim jednostavnim pozivom ili obraćanjem na njihov službeni mail. 

Više informacija o APH poduzetničkoj mreži možete pronaći na www.ap-herc.ba .

Za sve ostale upite možete se obratiti APH timu kako bi vas povezao s organizacijama poput REDAH-a, te vas podržao u budućim poslovnim planovima i aktivnostima.