KOMPANIJE
Donosimo odgovore na sva pitanja o domaćem i međunarodnom transportu roba i logistici
manager.ba BiH 08 lipnja, 2021
Izvor fotografije:
cargo partner

cargo-partner počinje sa rubrikom “Pitanja i odgovori”

 

cargo-partner u cilju što lakšeg i bržeg transporta roba i pomoći pri izazovima u domaćem i međunarodnom transportu pokreće rubriku “Pitanja i odgovori”, koja će pružiti detaljne odgovore na sve upite, a koji su vezani za transport, kao i samu logistiku tokom transporta.

 

 

cargo-partner je privatna međunarodna transportna kompanija, osnovana 1983. godine, sa sjedištem u Beču.

U Bosni i Hercegovini djeluje od 2008. godine.

Portfolio ove kompanije obuhvata širok spektar usluga međunarodnog transporta robe – brodski, avionski, željeznički i cestovni, logistike, carinskog posredovanja, špedicije i skladištenja za različite industrije, te posebnu ekspertizu u informacionim tehnologijama i upravljanjem lancem opskrbe.

130 cargo-partner ureda u 40 zemalja širom svijeta i globalna partnerska mreža, omogućuju ovoj kompaniji povezivanje sa svim svjetskim destinacijama i na taj način, pružanje kvalitetne transportne usluge.

 

 

Fokus na osiguranje kvalitete i održivi napredak predstavlja osnovu za pružanje brzih i učinkovitih  rješenja, te osnovu za osiguranje dugoročnog uspjeha kompanije, klijenata, zaposlenika, te transportne industrije. Kontinuirano poboljšanje procesa temelji se na težnji da budu izvrsni i bolji od drugih, te čvrstom uvjerenju u ekonomsku, ekološku  i socijalnu  održivost.

„We take it personally“ – poručuju iz kompanije cargo-partner.

Sve upite o domaćem i međunarodnom transportu, nedoumicama i izazovima, možete poslati na e-mail: [email protected] 

Tim cargo-partnera će pokušati da pruži što detaljnije odgovore na sve upite.

Na ovaj način ova kompanija teži da pomogne svim pravnim subjektima, koji žele još lakše i brže da prevezu svoju robu, uvezu robu od svojih dobavljača ili riješe određene izazove u transportu, sa kojima se svakodnevno susreću.

Povezani članci

1

2

Tagovi:
Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce