INOVACIJE - ALMA RAS
Donje rublje od tehničkog pletiva nastalo reciklažom
Manager.ba/Akta.ba BiH 09 studenog, 2018

Značaj Sarajevo Unlimited foruma ove godine prepoznala je i bh. kompanija Alma Ras, koja je kroz svoju sponzorsku podršku omogućila besplatne kotizacije svim sudionicima. 

Primarni ciljevi kao što su nova radna mjesta, inovacije i poboljšanje bosanskohercegovačke ekonomije, bilo je ključno za aktivno učešće i Rasima Memagića, izvršnog direktora ove kompanije.

Zahvaljujući iskustvu, poseban doprinos dao je kao jedan od govornika panela na temu E-prodaje, a kroz primjer online butika Alma Ras.

Upravo je ova kompanija svojim kupcima omogućila suvremeni način kupovine putem linka https://shop.alma-ras.com/, sredinom 2018. godine.

Kao posebna pogodnost online butika ističe se kupovina 24/7, a prednosti su mnogobrojne – od jednostavne kupovine u nekoliko klikova iz udobnosti doma, do uvida u dostupnost proizvoda, funkcionalnost i materijal istih.

Siguran proces je zagarantiran, a kupci koji su iskusili ovaj vid kupovine su zadovoljni i vraćaju se ponovno.

Sudionicima Sarajevo Unlimited Foruma predstavljen je i novi proizvod kompanije Alma Ras napravljen od inovativnog materijala koji će zasigurno obilježiti budućnost.

U pitanju je muško donje rublje izrađeno od funkcionalno tehničkog pletiva koje nastaje od recikliranog materijala.

Kako je istaknuto iz ove kompanije, i u budućnosti možemo očekivati inovacije u modelima brendova Alma Ras i Manners, a sve aktivnosti možete pratiti putem oficijelne web stranice ALMA RAS.

  • Connect Agencija
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • LRC d.o.o. Sarajevo
  • Connect Agencija
Povezani članci

1

2