INTERVJU
DENIS MIHIĆ: Uz naše IT obuke, budite prepoznati na tržištu rada
manager.ba BiH 16 rujna, 2020
Izvor fotografije:
Denis Mihić - privatna zbirka

Steven Hawking je kazao kako je inteligencija mogućnost prilagodbe na promjene.  Svakodnevno svjedočimo potrebi što brže prilagodbe na tehnološke inovacije koje poboljšavaju i ubrzavaju rad, komunikaciju i procese u svakodnevnom životu a posebice u životu kompanija.

 

Također, pojačan je sve veći trend ulaska u IT karijeru, zbog mogućnosti koju upravo IT nudi. 

Danas najavljujemo još jednu edukaciju iz IT polja, a pritom smo razgovarali sa Denisom Mihićem, vlasnikom i IT arhitektom DNS IT Consulting & Services, koji nam objašnjava važnost, benefite i mogućnosti jedne ovakve edukacije.

Na početku, malo o samoj DNS IT Akademiji.

DNS IT Akademija dio je kompanije DNS IT Consulting and Services, koja je već duže vremena prisutna na tržištu. Cilj nam je napraviti mjesto gdje možete započeti svoju IT karijeru ili unaprijediti već postojeću uz maksimalni fokus na kvaliteta znanja. Naši predavači su visoko kvalificirani i certificirani IT stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u održavanju treninga i predavanja na IT konferencijama u cijelom svijetu. Sigurno ćete pamtiti predavače koji vam se maksimalno posvete, otkriju vam nešto novo, nauče vas temeljno kako treba raditi i pravilno vas iz iskustva usmjere u vašoj IT karijeri.

 

Koja je tema najavljene radionice?

Tema radionice je virtualizacija IT sustava bazirana na Vmware vendor tehnologiji.

Kako najbolje optimizirati IT resurse u firmi koristeći najnovije tehnologije i osigurati sigurnost vašeg IT sustava.

 

Tko sve može i treba sudjelovati na najavljenoj radionici?

Radionica je namijenjena onim polaznicima koji se do sada nisu susretali s VMware rješenjima te žele više da nauče o istim i kako ih primijeniti u praksi. Također, ista je namijenjena i onim koji imaju početna znanja te žele da ih potvrde i prošire.

Između ostalog ova radionica je veoma dobar temelj znanja za polaganje svjetski priznatog certifikata Vmware Certified Professional.

 

 

Koje su prednosti ovakvih edukacija?

Slogan DNS IT Akademije je „Manje priče, više rada“

Za potrebe današnjeg tržišta neophodno je proći što brže kroz kvalitetne obuke, i to je razlog zašto smo pokrenuli kraće workshop-ove koji će se fokusirati na individualnom pristupu svakom polazniku uz realna okruženja kroz studije slučaja.

Ako vam je potrebno profesionalno usavršavanje, bilo da tek počinjete ili ste iskusni IT profesionalac, sistematičnost naših workshop-ova će vam biti najbolji način da zaista naučite.

Velika prednost je što posjedujemo vlastiti datacentar kompletno opremljen po najvećim ISO standardima, odnosno svu neophodnu opremu na kojoj polaznici treninga rade praktične vježbe tijekom trajanja treninga.

IT infrastruktura opremljena IBM / Lenovo serverima, EMC, IBM storage-ima i Cisco mrežnom opremom. Vrhunska oprema nam omogućuje da pružimo našim polaznicima realno okruženje u kojem će sutra zaista imati priliku da rade.

 

Poruka za naše čitatelje koji razmišljaju o edukacijama ovog oblika?

Školovanje na DNS IT Akademiji je namijenjeno kako apsolutnim početnicima tako i iskusnijim korisnicima informacijskih tehnologija.

Ovo znači da ne postoji definiran prag znanja neophodan za upis na naše treninge, odnosno custom workshopove.

Potrebno je samo da se prijavite na vrijeme, a sve ostalo prepustite nama.

Garantiramo da ćete već nakon prve obuke biti prepoznatljivi na tržištu rada.

 

NAJAVA RADIONICE:

DNS IT Akademija objavljuje Custom Workshop, Vmware sistemska administracija, vSphere 7 infrastruktura, ESXi hypervisor, vSphere vCenter, Cluster-HA, DRS, Fault Tolerance, vSphere Networking, Storage, iSCSI, FC, Monitoring, Lifecycle Manager (ex.Update Manager).

Custom Workshop "Vmware sistemska administracija - Best practices" (online)

Datum: 30.09.2020.

Trajanje tečaja: 3 dana, od 10:00 do 15:00h

Cijena: 500,00 KM + PDV (250 € + VAT)

Rok za prijavu: 27.09.2020. godine

POSEBNA POGODNOST: Za tvrtke koje prijave više od dva zaposlenika odobravamo ukupni popust od 10% (popusti se ne zbrajaju).

Više informacija na www.itakademija.ba ili na mail: [email protected]