POZITIVAN PRIMJER
Cristiano Ronaldo pozvao na večeru ženu koja mu je darivala hamburgere kad je bio gladan
Manager.ba/coolstyle.ba Svijet 20 rujna, 2019
Izvor fotografije:
coolstyle.ba

Nakon što je Cristiano Ronaldo u intervjuu za emisiju Good Morning Britain kazao kako želi pronaći žene, prodavačice iz McDonaldsa koje su mu davale hamburgere, u periodu kada kao 12. godišnji dječak nije imao ništa, jedna od njih se javila.

U pitanju je Paula Leca, koja je za radio Renascencu opisala kako su izgledali teški dani danas jedne od najvećih sportskih zvijezda.

Bilo je to početkom 2000. godine kada je  igrao u omladinskom pogonu Sportinga iz Lisabona.

Živio je u jako teškim uvjetima i to bez porodice koja je ostala u Madeiri, njegovom rodnom mjestu.

– Pojavili bi se ispred restorana i kada bi ostalo nekoliko hamburgera, naš menadžer bi nam dao dopuštenje te bismo ih njima dali. Jedan od njih bio je i Cristiano Ronaldo koji je sigurno bio najplašljiviji. Oni su dolazili skoro svaku večer. I dalje se smijem radi svega toga. Rekla sam sinu koji mi prvo nije vjerovao jer mu je bilo teško zamisliti da je njegova majka davala Ronaldu hamburgere. Moj muž već je znao za to jer je nekoliko puta dolazio po mene na posao i znao je viđati Cristiana – rekla je Paula.

Ronaldo je izrazio želju da radnice McDonaldsa dođu kod njega na večeru kako bi im se odužio, a Paula je poručila kako će rado prihvatiti poziv.

– Prva stvar koju ću mu reći bit će hvala, a onda ćemo razgovarati i prisjetiti se prošlih vremena – kaže Paula Leca.

Druga žena koja je hranila Portugalca bila je Edna, no Paula kaže kako s njom više nije u kontaktu i ne zna gdje se ona nalazi.

Povezani članci

1