OGLAS ZA POSAO
CIK zapošljava: Potrebno pet osoba za slanje mailova i faksova
Manager.ba/bljesak.info BiH 03 lipnja, 2020
Izvor fotografije:
bljesak.info

Središnje izborno povjerenstvo BiH (SIP) raspisalo je u ponedjeljak natječaj za zapošljavanje na određeno 34 osobe za potrebe održavanja Lokalnih izbora 2020. godine.

 

Potreban je jedan suradnik za rad sa političkim subjektima i dva referenta za rad na info liniji, s zaposlenjem na pola godine.

Na razdoblje od pet mjeseci planira se zaposliti suradnik na poslovima koordinacije obrade podataka, dva referenta za rad sa političkim strankama.

Pet osoba bit će pozicionirano na prijemu i obradi e-mailova i faksova i šest za obradu podataka.

Tri mjeseca trebalo bi raditi dva suradnika na postupanju po zahtjevima za upis birača u Središnji birački popis izvan BiH.

Na pet mjeseci, stoji u oglasu, radilo bi 12 zaposlenika na prijemu, skladištenju i distribuciji izbornog materijala.

Pet mjeseci bi radilo tri suradnika za pravne poslove i upravno rješavanje.

Uz prijavu na oglas, uz uvjete koje propisuje zakon, potrebno je priložiti dokumente poput uvjerenja o državljanstvu ne starije od šest mjeseci, dokaz o završenoj školi određenog smjera (VII ili IV stupanj stručne spreme ili završena osnovna škola), dokaz o radnom iskustvu, dokaz o izbornom iskustvu i biografiju sa adresom stanovanja i kontakt telefon.

Izabrani kandidati će, navode, biti dužni dostaviti liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti prije zasnivanja radnog odnosa i uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak, ne starije od tri mjeseca izdato od nadležnog suda. 

Tagovi:
Povezani članci

1

2