DOMAĆI BRAND
BiH BRAND: Cromex-ove vandal proof toalete prva kupila općina Cazin
Manager.ba/akta.ba BiH 22 kolovoza, 2019
Izvor fotografije:
akta.ba

U prijedorskom “Cromex-u” ponosni su na svoj novi proizvod, muški, ženski i univerzalni toalet prilagođen osobama s invaliditetom. Napominju da su toaleti rađeni po eUropskim standardima i otporni na oštećenja, jer je riječ o takozvanom vandal proof modelu.

"Prodajemo sva tri modela zajedno, dakle kao jednu cjelinu, ali i svaki pojedinačno. U slučaju prodaje kao cjeline uz toalete će biti ugrađena i manja prostorija u kojoj se može držati pribor za čišćenje. “Cromex-ovi” toaleti su idelani za gradove, autoputeve, nacionalne parkove… I sigurni smo da će zbog širokih mogućnosti primjene ali i izuzetne kvalitete imati svoje mjesto na tržištu", s ponosom ističu u “Cromex-u”.

Treba reći i da su toaleti rađeni od najkvalitetnijeg inoxa.

Željko Kečan, nosiTELJ projekta i neTko Tko je sudjelovao u izradi ovog proizvoda od početka do kraja, dakle od izrade crteža, modela i tehničke dokumentacije napominje da je u “Cromex-u “ počeo raditi 2017 godine.

Bio je dio programa dodatne edukacije koju je ova firma organizirala za učenike srednje Mašinske škole.

 

Od tada je zadužen za 3D modeliranje i tehničku pripremu.

"Sve što znam, naučio sam koz rad u firmi. Imao sam znanja iz Mašinske škole, ali ovdje sam se po prvi put susreo sa strojevima, upoznao s tim kako što funkcionira. To što se nauči u školi, bez praktičnog dijela i kvalitetne obuke uopće ne možete iskoristiti za nešto poput ovoga što danas vidite ovdje", kaže Željko sretan što je nakon edukacije dobio šansu da radi posao u struci, ali i priliku da se dokaže kroz nove ideje i projekte. 

“Cromex-ovi” muški, ženski i univerzalni toalet već su u ponudi na domaćem i stranom tržištu.

Prvi kupac je općina Cazin a trenutno je u toku finalizacija pregovora s još nekoliko općina u BiH, kao i sa dva Nacionalna parka.

Tagovi:
Povezani članci

1