04.-05.04.2024.
Balkan eCommerce Summit
Manager 01 veljače, 2024

Summit predstavlja vodeći događaj u oblasti e-trgovine na Balkanu, a održat će se 4. i 5. travnja 2024. u prostoru dvorane Arena Sofia, gdje će privući najveće stručnjake za e-trgovinu i predstavnike iz više od 15 zemalja, kao i startape u e-trgovini.
 
Balkan eCommerce Summit predstavlja vrhunsku priliku za dobijanje uvida u vezi sa najnovijim trendovima, tehnologijama i strategijama u e-trgovini u 15 zemalja regije. Sudjelovanje omogućava pristup vrhunskim predavačima, npr. Nialla Laveryja, savjetnika za korporativne komunikacije za kompanije poput Disneya, Starbucksa, Warner Bros, Sky, IKEA i Aldi, trenutno člana agencije Veriteer. Glavni fokus njegove aktivnosti je izgradnja strategije rasta vođena kupcima i digitalizacija poslovanja kako bi bilo mnogo efikasnije. Govorit će na temu:  “Era nove percepcije: Kako se odnos s kupcima razvijao u posljednjih 100 godina i kava ulogu igraju podaci?”
          
Drugi najavljeni keynote govornik je Michael Corcoran - nekoć stručnjak za društvene medije aviokompanije Ryanair, sada vlasnik agencije za komunikaciju i upravljanje brendovima na društvenim mrežama - pod nazivom Frankly. Michael će nas podrobnije upoznati sa radom influencera za pospješenje poslovanja.  Njegova tema tokom Balkan eCommerce Summita 2024. bit će: "Biti na društvenim mrežama - a ne biti na istim".

Detaljnije informacije o temama i govornicima dostupne su na web stranici Balkan eCommerce Summita. Ovaj dvodnevni događaj, koji obuhvata panel diskusije, prezentacije i keynote izlaganja, usmjeren je na povećanje efikasnosti i jačanje partnerstava od samog početka. Balkan eCommerce Summit predstavlja jedinstvenu priliku za profesionalce i entuzijaste u oblasti e-trgovine iz Bosne i Hercegovine da se upuste u proces učenja, umrežavanja i doprinose razvoju e-trgovine u regiji. Registracija za ovaj ključni događaj, koji ima za cilj oblikovanje budućnosti digitalne trgovine na Balkanu, otvorena je na službenoj web stranici događaja.

Najnovije vijesti
Video
IVICA JAKIĆ
Od fotografa glazbenih zvijezda do vizionara goriva budućnosti
JELENA ČAČULOVIĆ, WELTPLAST
Tvrtku tretiramo kao dijete u obitelji
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje