EDUKACIJA
ARHITEKTI: Novi ciklus obuke REVIT u INTERA TP-u
Manager.ba BiH 09 rujna, 2019

Suvremeni tehnološki trendovi u arhitekturi i građevinarstvu pred arhitekte projektante stavili su izazov praćenja BIM (Building Information Modeling) metodologije koja omogućava značajno smanjenje troškova i povećanje učinkovitosti projektiranja, izgradnje i eksploatacije građevinskih objekata.

Već nekoliko godina Centar za obuke INTERA Tehnološkog Parka svim zainteresiranima pruža mogućnost stjecanja vještina ključnih za korištenje ove metodologije kroz obuku REVIT 2017 Architecture.

Autodesk REVIT 2017 program je moćan softverski alat za projektiranje BIM metodologijom koji funkcionira na način na koji arhitekti razmišljaju.

Program pojednostavljuje proces dizajna korištenjem centralnog 3D modela, gdje se izmjene u jednom pogledu ažuriraju na svim pogledima i na listovima za ispis.

Obuka će svim polaznicima omogućiti stjecanje vještina za izradu potpunih 3D arhitektonskih projektnih modela i njihovo pretvaranje u detaljne crteže.

Budući da je REVIT prilično snažan i složen programski paket, fokusirana je na alate, koje većina korisnika treba, osposobljavajući ih za izradu crteža i realističnih prikaza objekata čineći ih produktivnima u radu.

Obuka počinje učenjem o korisničkom sučelju i osnovnim funkcionalnostima za crtanje, uređivanje i pregledavanje te razvojnim alatima uključujući modeliranje zidova, vrata, prozora, podova, stropova, stepenica i još mnogo toga.

Tijekom 36 sati obuke, polaznici će naučiti i kako prevesti model u dokumentaciju neophodnu za izgradnju s naglaskom na kotiranje crteža, generiranje presjeka, pročelja, detalja i iskaza površina.

Detaljan plan i program obuke, namijenjene početnicima ili onima koji REVIT poznaju samo površno te žele usavršiti i konsolidirati svoje vještine, moguće je pronaći ovdje.

Početak novog ciklusa ove obuke planiran je za utorak, 22. listopada u 17 sati, a svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku do nedjelje, 20.listopada.

Za sve dodatne informacije mogu se javiti na [email protected].

Povezani članci

1

2

Video
VIDEO
Kako izgraditi osobni brend - 5 ključnih elemenata
VIDEO
Hrvatska pjevačica otkriva tajnu rasta La Piela za 500 posto u godinu dana
VIDEO
Mate Rimac: Poznat mi je osjećaj kad puno radiš, a ne znaš hoće li firma preživjeti do idućeg tjedna