SARAJEVO BUSINESS FORUM 2019
Ahmet Davutoğlu, bivši premijer Turske dolazi na 10. Sarajevo Business Forum
Manager.ba BiH 15 travnja, 2019

Ahmet Davutoğlu, bivši premijer Turske potvrdio je dolazak na 10. međunarodnu investicijsku konferenciju Sarajevo Business Forum 2019. koja će se od 17. do 19. travnja održati u glavnom gradu BiH.

Tijekom ranijih posjeta SBF-u profesor Davutoğlu  je govoreći o regionalnoj suradnji kazao da ako se sve balkasne nacije ujedine, mogu postati atraktivne.

„Ali, ako nisu ujedinjene, previše su male da budu kritični sektori u regiji. Moramo ojačati predanost regiji, biti efikasni i pragmatični. Naša regija ima potencijal, a na nama je da razvijemo perspektivu", kazao je, između ostalog, tijekom ranijih posjeta Davutoğlu.

Inače, povezivanje zemalja Jugoistočne Evrope sa ostatkom svijeta i uspostavljanje infrastrukture koja će olakšati građenje ekonomskih i drugih veza teme su o kojima će se govoriti na 10. SBF-u.

Pod pokroviteljstvom Predsjedništva Bosne i Hercegovine Sarajevo Business Forum organizuju Bosna Bank International (BBI) i Islamska razvojna banka (IsDB) u suradnji sa brojnim međunarodnim, regionalnim i domaćim partnerima.

Prošlogodišnjem SBF-u sudjelovalo je preko 1.800 osoba, uključujući i 370 akreditiranih novinara, a održano je i više od 365 B2B poslovnih sastanaka.

Povezani članci

1

2