9.-10.10.2024
ADRIA SECURITY SUMMIT
Manager 30 lipnja, 2024

Najveći događaj sigurnosne industrije u Jugoistočnoj Europi, Adria Security Summit 2024, bit će održan 9. i 10. listopada u Konvencijskom centru hotela Hills, u Sarajevu.  

 

Više od 3.000 sudionika prisustvovat će konferencijskom dijelu Summita koji će obuhvatati predavanja, prezentacije, studije slučaja i panel diskusije, kao i izložbenom dijelu u kojem će više od 160 izlagača predstaviti najnovija dostignuća u sigurnosnom sektoru. 

Organizator Adria Security Summita 2024 je magazin a&s Adria, stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja koji je dio najveće svjetske grupacije magazina za sigurnost – a&s Group, a u suradnji sa strukovnim komorama država Slovenije, Hrvatske, Srbije, Sjeverne Makedonije te ovogodišnjeg domaćina – Komore zaštitara Federacije Bosne i Hercegovine.
 
Adria Security Summit je platforma za razmjenu znanja, diskusije o važnim temama, umrežavanje i podsticanje saradnje među dionicima u sektoru: proizvođača, distributera, sistem integratora, pružatelja usluga i nezaobilaznih krajnjih korisnika. Ove godine u okviru Summita održat će se više od 5000 business-to-business sastanaka koji će doprinijeti razvoju industrije i kreiranju nove vrijednosti za poslovnu zajednicu.

Ovo je industrija koja se svakog dana razvija kako bi odgovorila na potrebe tržišta. Sigurnosni sektor je mnogo više od alarma i nadzornih kamera. Njegovih sedam grana uključuje komercijalnu sigurnost, kibernetičku sigurnost, pametne uređaje (Internet of Things), informacijsko-komunikacijske tehnologije (ICT), pametna rješenja (smart solutions), automatizaciju i mobilnost. Sve njih ćemo na određeni način obraditi na Adria Security Summitu 2024.

U izložbenom dijelu događaja posjetitelji će imati priliku vidjeti rješenja svjetskih proizvođača kao što su Konica Minolta, Bosch, Siemens, Huawei, Canon, Motorola Solutions, Samsung, i drugi. 

Slijedeći prepoznatu misiju Adria Security Summita da potakne napredak i prepozna izvanredne individualne i organizacijske doprinose, novitet ovogodišnjeg izdanja bit će dodjele nagrada za izvrsnost u industriji. Nagrade će biti dodijeljene u 10 kategorija pojedincima i organizacijama koji su kreirali novu vrijednost i inovacije u industriji sigurnosti.

Više informacija o Adria Security Summitu 2024 dostupno je na www.adriasecuritysummit.com kao i na društvenim mrežama.


Manager.ba
 

Video
ANER KRUŠKONJA, OBRTNIČKA KOMORA HNŽ
Koliko se danas isplati biti obrtnik
DAMIR UZUNOVIĆ, BUYBOOK
Mi smo išli naopačke
JASMIN BADŽAK, EUROSJAJ
Moj radni dan traje 24 sata, ali uživam u svom poslu!