PREPORUKA KNJIGE
5 vrhunskih svjetskih naslova po cijeni koju ne smijete propustiti
Manager.ba 15 svibnja, 2019
Izvor fotografije:
naklada-mate.ba
 • Zanima Vas kako identitet oblikuje rad, plaću i blagostanje? Želite naučiti kako pridobiti publiku snažnom izvedbom? Ili kako odrediti cijenu da privučete nove potrošače?

   

  A možda Vam trebaju i praktične strategije za poboljšanje svakodnevnih odluka?

  Sve ovo i još mnogo više možete pročitati u ovom kompletu knjiga...

  Cijena215,00 KM  100,00 KM
   
  • Trošak dostave za ovu akcijsku ponudu za područje BiH snosi Naklada MATE
  • U cijenu je uključen PDV
  • Plaćanje je moguće izvršiti po predračunu ili prilikom preuzimanja
 

Detaljnije o kompletu poslovnih knjiga

 

Ekonomija identiteta

Ekonomija identiteta novi je način razumijevanja odluka ljudi — na poslu, u školi i kod kuće. Tom ekonomijom bolje možemo shvatiti zašto poticaji poput dioničkih opcija djeluju ili ne djeluju; zašto su neke škole uspješne, a druge nisu; zašto neki gradovi i gradići ne ulažu u svoju budućnost — i mnogo, mnogo više od toga.
Detaljnije...

 

Najbolji prezenter

U ovoj knjizi ćete slijediti program koji u sedam koraka pokazuje kako sadržaj govora oblikovati u uvjerljivu priču. Naučit ćete kako svladati tremu prije javnoga nastupa, a izlaganje učiniti snažnim i uvjerljivim te ujedno i prirodnim. Naučit ćete komunicirati i mimikom i gestama, izazvati empatiju publike te grafički dizajn i animaciju integrirati u izlaganje.
Detaljnije...

 

Pametno određivanje cijena

Pametnom određivanju cijena, autori koriste primjere iz područja vrhunskih i niskih tehnologija, potrošačkih i industrijskih tržišta, tržišta SAD-a i inozemnih tržišta kako bi ispričali priče o inovativnim strategijama određivanja cijena koje mogu pomoći tvrtkama da stvore i ostvare kako novu vrijednost tako i nove potrošače.
Detaljnije...

Poslovno odlučivanje

Poslovno odlučivanje ukazuje menadžerima na svim razinama kako oblikovati i voditi aktivnosti unutar njihovih jedinica u interesu tvrtke. Također, daje preporuke koje svaki menadžer može lako pratiti kako bi stalno poboljšavao učinkovitost poslovnog odlučivanja tijekom svoje karijere.
Detaljnije...

Oklada stoljeća

Lewis je krizu pretvorio u istinski financijski triler koji zrcali pohlepu, nemar, prevare, nesposobnost i oholost Wall Streeta. I stručnim i nestručnim će čitateljima ova dinamična, zanimljiva priča ne samo rasvijetliti događaje nego će ih i uznemiriti.
Detaljnije...

Tagovi:
Video
VIDEO
Mate Rimac: Poznat mi je osjećaj kad puno radiš, a ne znaš hoće li firma preživjeti do idućeg tjedna
VIDEO
Život je igra! Kako pobijediti? | Velimir Srića | TEDxUniversityofZagreb
VIDEO
Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta