POSLOVNI SAVJETI
5 naslova idealnih za jesensku ‘to read’ listu
Dijana Perić BiH 07 studenog, 2017

Knjige koje su u 2017. dobile brojne sjajne recenzije

Knjige su oduvijek bile sjajan način učenja i mjesto inspiracije. Riječi uspješnih managera, kreativnost i mašta pisaca, osobni komentari i priče, napeti trileri... Mnogo je žanrova koji nam na razne načine mogu uljepšati (i olakšati) svakodnevnicu i naučiti nas važne lekcije. Osim toga, dokazano je da čitanje knjiga smanjuje tjeskobu i stres za 60%, a sudeći prema statistikama popularnog web shopa Amazon, ovih pet naslova je odličan kandidat za vašu kućnu biblioteku. Naime, upravo su oni najčešće traženi na Amazonu ove jeseni.

#“The Ministry of Utmost Happiness: A novel" by Arundhati Roy
Nakon 20 godina od izdavanja prethodne knjige, Arundhati je izdao novi naslov koji donosi sjajnu priču o magiji, tragediji i ljubavi. 

#"Endurance" by Scott Kelly
Astronaut Scott Kelly kroz memoare priča kako je to provesti jednu godinu na internacionalnoj svemirskoj postaji i kako je to utjecalo na razne sfere njegovog života.

#"Leonardo da Vinci" by Walter Isaacson
Autor nekih od najpopularnijih biografija Benjamina Franklina, Stevea Jobsa i Einsteina, donosi biografiju jednog od najkreativnijih osoba ikada. Priča izmiješana s strašću prema umjetnosti i znanosti, biti će sjajno štivo za sve ljubitelje rada ovog popularnog znanstvenika.

#"Manhattan Beach" by Jennifer Egan
Novi triler autorice koja je osvojila Pulitzerovu nagradu vodi vas u priču dame koja je bila prva vozačica ratnog broda tijekom 2. svjetskog rata i sve avanture s kojima se susrela.

#"A Brief History of Everyone Who Ever Lived" by Adam Rutherford
Knjiga koja ima za cilj pokazati vam da zapravo ne poznajemo sebe onako dobro kao što mislimo.