POSLOVNI SAVJETI
5 naslova idealnih za jesensku ‘to read’ listu
Dijana Perić BiH 07 studenog, 2017

Knjige koje su u 2017. dobile brojne sjajne recenzije

Knjige su oduvijek bile sjajan način učenja i mjesto inspiracije. Riječi uspješnih managera, kreativnost i mašta pisaca, osobni komentari i priče, napeti trileri... Mnogo je žanrova koji nam na razne načine mogu uljepšati (i olakšati) svakodnevnicu i naučiti nas važne lekcije. Osim toga, dokazano je da čitanje knjiga smanjuje tjeskobu i stres za 60%, a sudeći prema statistikama popularnog web shopa Amazon, ovih pet naslova je odličan kandidat za vašu kućnu biblioteku. Naime, upravo su oni najčešće traženi na Amazonu ove jeseni.

#“The Ministry of Utmost Happiness: A novel" by Arundhati Roy
Nakon 20 godina od izdavanja prethodne knjige, Arundhati je izdao novi naslov koji donosi sjajnu priču o magiji, tragediji i ljubavi. 

#"Endurance" by Scott Kelly
Astronaut Scott Kelly kroz memoare priča kako je to provesti jednu godinu na internacionalnoj svemirskoj postaji i kako je to utjecalo na razne sfere njegovog života.

#"Leonardo da Vinci" by Walter Isaacson
Autor nekih od najpopularnijih biografija Benjamina Franklina, Stevea Jobsa i Einsteina, donosi biografiju jednog od najkreativnijih osoba ikada. Priča izmiješana s strašću prema umjetnosti i znanosti, biti će sjajno štivo za sve ljubitelje rada ovog popularnog znanstvenika.

#"Manhattan Beach" by Jennifer Egan
Novi triler autorice koja je osvojila Pulitzerovu nagradu vodi vas u priču dame koja je bila prva vozačica ratnog broda tijekom 2. svjetskog rata i sve avanture s kojima se susrela.

#"A Brief History of Everyone Who Ever Lived" by Adam Rutherford
Knjiga koja ima za cilj pokazati vam da zapravo ne poznajemo sebe onako dobro kao što mislimo.

Video
KONTROLIRAJ SVOJE MISLI
Uživaj u svakom danu koji slijedi!
H2O GALAKSIJA
Kosmičko porijeklo vodenih tragova na Zemlji
Dr. Joe Dispenza
Uspješni ljudi ovo rade svakodnevno - POKUŠAJ I TI!