POSLOVNI SAVJETI
4 stvari koje možete napraviti vikendom za produktivniji tjedan
Dijana Perić BiH 10 studenog, 2017

Kako dodatno poboljšati vikend rutinu?

Znamo da vam je teško razmišljati o riječima posao, produktivnost, navike vikendom, posebice kada su na rasporedu filmske večeri, druženje sa obitelji i odmaranje uz deku i domaće slastice. No, znanstveno je dokazano da ono što radite nedjeljom itekako ima utiska na vašu produktivnost i fokusiranost kroz radni tjedan. A i brojni uspješni manageri su kroz svoje savjete otkrili da pola sata vikenda odvojenog za pripremu za naredni tjedan čini čuda za njihovu TO-DO listu. I kako onda odoljeti i ne pokušati dodatno prilagoditi naše aktivnosti vikendom?

#Iskoristite prednost mobilnih aplikacija
I ovaj vikend uhvatite se u koštac s vašim obvezama, planovima i željama. Preuzmite aplikacije koje imaju opciju opisivanja obveza i sortiranje to do lista, aplikaciju koja će vam pomoći s vašim financijama, ali i organizirati vam program tjelovježbe. Zašto ne potražiti pomoć ove moderne Marry Poppins kada nam je ona dostupna na dohvat ruke?

#Organizirajte naredni tjedan
Dakle, popišite sve svoje obveze za naredni tjedan, posebice pazeći što će se naći na vašem rasporedu u ponedjeljak te izdvojite top tri zadatka koja morate završiti do kraja tjedna. 

#Snimite playlistu za mobitel/laptop/telefon
Jer glazba svačiju svakodnevnicu čini ljepšom. Zašto ne uživati u notama omiljenih pjesama dok čekamo u koloni u autu, putujemo na posao ili poslovni sastanak? Barem će vam nakratko izmamiti osmijeh na lice. 

#Organizirajte vašu večernju rutinu
Stvari koje radimo prije spavanja uvelike utječu na kvalitetu našeg sna. Obzirom da je san itekako važan čimbenik naše produktivnosti, bitno je da prije spavanja ne konzumiramo tešku hranu, odmorimo se od notifikacija našeg telefona i prije spavanja odmaramo uz hobi koji nas opušta.

Video
KONTROLIRAJ SVOJE MISLI
Uživaj u svakom danu koji slijedi!
H2O GALAKSIJA
Kosmičko porijeklo vodenih tragova na Zemlji
Dr. Joe Dispenza
Uspješni ljudi ovo rade svakodnevno - POKUŠAJ I TI!