APRIORI BH
3 prednosti za uvođenje softverskog rješenja u kompaniju
Manager.ba 28 studenog, 2018

Prednosti digitalne transformacije možemo iskoristiti za unaprJeđenje poslovanja, ubrzanje poslovnih procesa i poboljšanje efikasnosti zaposlenika, a sve oslanjajući se na softverske alate.

Tehnologija može podržati vaše poslovanje i služiti vašim poslovnim ciljevima na najbolji način.

Odabirom pravog softverskog rješenja možemo očekivati brojne prednosti od kojih ćemo izdvojiti tri najvažnije:
  
1. Poboljšano upravljanje poslovanjem

Upotrebom softverskih rješenja osigurat ćete bolju vidljivost i uvid u vaše poslovne procese.

Dobar alat će vam osigurati ažurne podatke, što u konačnici za rezultat daje pravovremene efikasne poslovne odluke.

Uvođenjem softverskih rješenja u poslovne procese osiguravate digitalizaciju i automatizaciju, te arhiviranje procesnih znanja ključnih za vaše poslovanje.

2. Smanjenje troškova – povećanje prihoda

Današnji jednostavni i pristupačni alati za marketiranje ili online prodaju vaših proizvoda ili usluga mogu efikasno u kratkom vremenskom periodu i bez dodanih ljudskih resursa uticati na rast vaših prihoda.

Česti su slučajevi da proizvodne firme ne vladaju potpunim podacima o zalihama i troškovima proizvodnje, te zbog toga propuštaju poslovne prilike ili ne uspijevaju izvršiti ugovorene obaveze.

Informatička rješenja u takvim slučajevima mogu pružiti efikasnu podršku.

3. Povećanje produktivnosti

Dobro dizajnirana informatička rješenja automatiziraju poslovne procese i smanjuju potrebu za konstantnim unosima podataka.

Takva rješenja isporučuju ažurne podatke korisniku i moćan su suradnik uposlenika.

Uposlenici se tada mogu fokusirati na poslovne procese maksimizirajući svoja znanja i vještine, te povećavajući svoj radni potencijal i produktivnost kompanije u kojoj rade.

Primjena softverskih rješenja – Kako tehnologija može unaprijediti vašu poslovnu viziju naslov je četverodnevne radionice za žene u biznisu koja će se održati 5.-6. i 12.-13.12.2018. godine u Sarajevu.

Na radionici ćete saznati sve detalje o razumijevanju procesa odabira pravog softverskog rješenja za vaš posao.

Predavači su Merana Sadiković i Miroslav Dragić, iskusni stručnjaci, koji znaju kakvu pozitivnu promjenu može donijeti kvalitetno softversko rješenje u poslovanje kompanije.

Organizator radionice je Europska banka za obnovu i razvoj EBRD uz tehničku asistenciju Apriori BH - Agencije za profesionalno usavršavanje.

Program, prijavu i detalje o radionici možete pronaći na www.apriori.ba

Tagovi: