PROJEKTI
20 milijuna eura uloženo je u čapljinsku Lastu, a u Grudama grade centar koji će biti prava atrakcija
manager.ba/hercegovina.info BiH 15 srpnja, 2021
Izvor fotografije:
hercegovina.info

Grudska Violeta sada paralelno radi na više projekta u Hercegovini jamčiti mnoga radna mjesta. Samo u čapljinsku Lastu uloženo je 20 milijuna eura, a u centru Gruda nići će i moderni centar, djelomično hotel, djelomično shopping centar. 

 

U narednom razdoblju krećemo s prehrambenom industrijom i za Lastu imamo velike planove. Sami završetak radova diktira i određuje opća situacija te je ključan faktor da svi pogoni zadovoljavaju standard za proizvodnju prehrambenih proizvoda. Trenutno se svi radovi odvijaju prema planiranom rasporedu i naputcima struke. Od velikog je značaja da svi nivoi budu ispunjeni, od same organizacije, proizvodnje, tehnologije i kontrole kvalitete kako bi se započeta realizacija odvila u skladu s postavljenim ciljevima. Prvi proces selekcije zaposlenika je obavljen, trenutačno su na probnom radu. Što se tiče rokova, početak rada očekuje se do kraja ove godine. Kako bi se postigla premium linija slastica, tvornica je zahtijevala značajna ulaganja.  Od izvođenja građevinskih radova – unutarnjih i vanjskih, obnove tvornice, ulaganja u održivi razvoj i visoku tehnologiju proizvodnih pogona, do maksimalnog ulaganja truda i potrebnih sredstava u istraživanje tržišta i sami razvoj novih proizvoda. Ukupna investicija će doseći oko 20 milijuna eura uloženih u opremu i infrastrukturu“, potvrdili su za Hercegovina.info iz Violete.

Kazali su nam i kako će izgledati novi hotel Grude.

„U središtu Gruda izgradit će se moderni centar, u kojoj će u jednom dijelu biti hotel s 30 soba, a u drugom centralnom dijelu shopping centar. Sadržaj shopping centra će se sastojati od ugostiteljstva, maloprodaje, velikom ponude hrane i dječjeg sadržaja. Ovakav objekt pružat će nezaboravno iskustvo u kupovini nudeći veliki izbor brendova. Finalno arhitektonsko rješenje još nije gotovo, ali svakako će ga pratiti inovativni dizajn te vjerujemo da će biti prava atrakcija“, zaključuju iz Violete. 

Povezani članci

1

2

Tagovi:
Najnovije vijesti
Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo