SVE SPREMNO ZA SEMINAR
„Postanite bolji lider i komunikator“
Manager.ba BiH 06 prosinca, 2018

Sve je spremno za prvi seminar u organizaciji Balkan Leadership Akademije "Postanite bolji lider i komunikator", a koji se održava sutra 07. prosinca/decembra 2018., u Swissotelu Sarajevo. 

Balkan Leadership Akademija okupila je međunarodno priznate edukatore i eksperte, kako bi aktivno prenijeli znanje i vještine svim osobama koje žele napredovati u poslovnom i privatnom životu.

Predavači na seminaru su Selma Prodanović, međunarodno nagrađivana poduzetnica i savjetnica, Larisa Halilović, koja aktivno radi na jačanju ljudskih potencijala u komercijalnom, vladinom i nevladinom sektoru i Nedim Tarakčija, pokretač Balkan Leadership Akademije, internacionalni poduzetnik, dokazani poslovni rukovoditelj, aktivni motivacijski govornik i leadership coach.

Njima će se, također, pridružiti Una Bejtović, liderka iz oblasti komunikacije, kao i osnivačica firme Bejtovic Communications, Faris Biogradilić, ekspert iz oblasti digitalnog marketinga i osnivač firme Paradox, te Igor Turkušić, motivacijski govornik, koji će govoriti o nevjerojatnoj moći disanja. 

Nije uvijek lako pronaći ili održati motivaciju.

 

 

Edukatori su tu da podijele svoja iskustva i trikove. Osim konkretnih savjeta koji će polaznici dobiti, cilj seminara je i motivacija polaznika u njihovom profesionalnom i osobnom usavršavanju.

Ovo je prvi seminar u nizu evenata koji su planirani za narednu godinu, gdje tim Balkan Leadership Akademije želi okupiti coacheve, edukatore i eksperte iz cijele regije, kako bi aktivno prenosili znanje i vještine svim osobama koje žele napredovati u poslovnom i privatnom životu.

To će postići upravo uz pomoć ovakvih seminara, s ciljem da polaznici dobiju konkretne savjete i korake koje mogu pratiti kako bi bili uspješniji. 

Ulaganje u sebe je najbolja investicija.

 

 

I Vi se možete pridružiti ovom seminaru, a detalje ćete pronaći na linku Balkan Leadership Academy.

Agenda:  

9:00 Registracija sudionika
10:00 Keynote speech (Una Bejtović - Bejtović communications)
10:15 Kratka priča 
10:30 Vještine vrhunskih komunikatora (Nedim Tarakčija - Balkan Leadership Akademija)
11:15 Vladati razgovorom (Nedim Tarakčija - Balkan Leadership Akademija)
12:00 Pauza za kavu
12:30  Lider samog sebe i moć repeticije (Nedim Tarakčija - Balkan Leadership Akademija)
13:15 Ručak
14:15 Motivacijski govor (Faris Biogradilić - Paradox Digital Marketing)
14:30 EQ: Tajni adut top lidera (Larisa Halilović - Executive Coach & Trainer)
15:15  Pauza za kavu
15:30 Motivacija kao ključ uspjeha (Larisa Halilović - Executive Coach & Trainer)
16:15  DAH. Moć disanja (Igor Turkušić)
16:45  4 osnove dugotrajnog uspjeha (Selma Prodanović - Founder & CEO 1MilionStartups)
17:30 Q&A