PROMET
Željeznice FBiH od idućeg mjeseca pokreću putnički promet
Manager.ba/biznisinfo.ba BiH 22 svibnja, 2020
Izvor fotografije:
biznisinfo.ba

Više o redu vožnje i o tome koje linije počinju prometovati zainteresirani mogu pronaći na službenoj internet stranici Željeznica FBiH.

 

Željeznice Federacije BiH od 1. lipnja/juna uspostavljaju putnički prijevoz u lokalnom prometu.

Vozovi će voziti u skladu s izmijenjenim redom vožnje, objavljeno je na zvaničnoj stranici ovog poduzeća.

U skladu s preporukama Kriznog štaba federalnog Ministarstva zdravstva i Federalnog stožer civilne zaštite, a s ciljem smanjenja rizika od prenošenja bolesti covid-19, putnicima se preporučuje održavanje razmaka od najmanje metar, te korištenje zaštitnih maski i dezinfekcija ruku pri ulasku u vlak.

Željeznice FBiH su u vlakove (garniture i vagone) postavile dozatore sa dezinfekcijskim sredstvom, te će putnici pri ulasku u vlak dezinficirati ruke.

Postavljeni su i plakati s ciljem edukcije putnika o mjerama za suzbijanje širenja bolesti covid-19 i preporukama u vezi s korištenjem željezničkog prijevoza, a Željeznice će provoditi mjere u vezi s čišćenjem, prozračivanjem i dezinfekcijom putničkih prostora.

Više o redu vožnje i o tome koje linije počinju prometovati zainteresirani mogu pronaći na službenoj internet stranici Željeznica FBiH, prenijela je agencija Srna.

Povezani članci

1

Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo