SURADNJA
ŠPICA grupacija i IBCS grupacija najavljuju suradnju i osnivanje Alijanse
Manager.ba Regija 18 listopada, 2018

ŠPICA grupacija, vodeći sistemski integrator i dobavljač rješenja za digitalnu transformaciju lanca opskrbe (Supply Chain Managementa) i upravljanje ljudskim resursima (Workforce Management) u Adriatic regiji, te IBCS grupacija, vodeći integrator za aplikativna rješenja za Enterprise mobilnost u centralnoj Europi, najavili su potpis strateškog partnerstva sa ciljem da korisnicima ponude jedinstvenu paletu usluga i rješenja. 

Članovi ove Alijanse su u mogućnosti ponuditi napredna i cjelovita rješenja za digitalizaciju poslovanja u svim zemljama od Baltičkog do Jadranskog i Crnog mora. 

 

Glavni cilj Alijanse

 

“Glavni cilj Alijanse je da korisnicima omogućimo najvišu razinu usluge i kvalitetna rješenja u 10 država CEE Europske regije.

Partnerstvo između dva tržišna lidera je stvorilo jedinstveni tim, pokriven iskustvom i znanjem, povezan sa resursima oba partnera, što će nam omogućiti da dostavimo visoko kvalitetna i vrijedna rješenja za naše cijenjene kupce, na globalnom nivou” rekao je Brian Marcel, direktor IBCS grupe.

“U prošlom desetljeću, oba partnera su narasla da postanu vodeći na svojem tržišnom segmentu.

Povezivanje ŠPICA grupe i IBCS grupe će nam dati pristup novim tržištima, i omogućiti nove načine suradnje sa našim kupcima.

Ne postoji još jedna takva organizacija na cijelom europskom tržištu, koja može pružiti tako široka i napredna rješenja na području upravljanja ljudskih resursa i lanca opskrbe na tako velikom području” rekao je Tone Stanovnik, direktor ŠPICA grupe.

 

Prednosti za kupce i partnere

 

Zahvaljujući ŠPICA - IBCS alijansi, kupci će dobiti pristup vodećim rješenjima na području upravljanja ljudskih resursa i lanca opskrbe, te će raditi sa iskusnim profesionalcima koji mogu povezati iskustvo rada na različitim projektima širom Europe.

ŠPICA - IBCS alijansa omogućava ne samo kvalitetna rješenja, koja će unaprijediti vaše poslovanje, nego i dodatne usluge, kao npr. održavanje, koje označavaju visoka kvaliteta, brzina i profesionalnost na svim tržištima, sa lokalnom podrškom u svim zemljama.

Zajednička ekipa trenutno broji preko 300 stručnjaka na području upravljanja lanca opskrbe, mobilnih aplikacija, automatske identifikacije i upravljanja ljudskih resursa, sa preko 25 godina iskustva na tržištu.

 

IBCS grupa

 

IBCS grupa posluje na području Bugarske, Češke, Mađarske, Poljske i Slovačke.

Svojim kupcima omogućavaju rješenja za povećanje učinkovitosti rada, rast performansi i produktivnosti unutar organizacije, smanjuju troškove te učinkovito realiziraju vaše konkurentske prednosti. Članovi grupe su IBCS Poljska, IBCS Bugarska, IBCS Mađarska, Kodys Češka i Kodys Slovačka. IBCS stručna ekipa broji preko 180 zaposlenih. IBCS Grupa nudi kompletna rješenja za integraciju lanca opskrbe.

 

ŠPICA Grupa

 

ŠPICA grupa je vodeći dobavljač rješenja za digitalnu transformaciju lanca opskrbe (Supply Chain Management) i upravljanja ljudskih resursa (Work Force Management) u Adriatic regiji.

Preko 100 stručnjaka je zaposleno u Adriatic kompanijama u Ljubljani, Zagrebu, Splitu, Beogradu, Sarajevu, Skoplju, Podgorici i Londonu.

ŠPICA rješenja pomažu korisnicima da povećaju svoju učinkovitost poslovanja i agilnost procesa u različitim industrijama, kao što su proizvodnja, transport, logistika, trgovina.

Također, ključne resurse unaprjeđujemo kroz naša Workforce Management rješenja u hotelskim, financijskim i državnim vertikalama na području EMEA tržišta.

Povezani članci

1