KOMPANIJE
ŠIRBEGOVIĆ REKORDER: Proizvedeno i montirano 80.000 m2 objekata u prošlom mjesecu
Manager.ba/akta.ba BiH 14 studenog, 2019
Izvor fotografije:
akta.ba

U tijeku je ugovaranje značajnih projekata koji trebaju biti realizirani u toku 2020. godine.

 

U tijeku listopada/oktobra mjeseca proizvedeno je i montirano cca 80.000 m2 na tržištu zemalja EU, Srbije i Bosne i Hercegovine. I pored toga što se radi o vrlo zahtjevnim i složenim projektima ispunili smo ugovorene rokove, priopćeno je iz kompanije Širbegović Inženjering.

"Svi projekti su urađeni bez primjedbi na kvalitetu radova na što smo posebno ponosni. Postignuti obujam izvedenih radova na vrlo zahtjevnim projektima je još jedna potvrda naše profesionalnosti i posvećenosti svih zaposlenih", ističu.

U 2019. godini najavljuju rast od 25 posto u odnosu na prošlu godinu, što predstavlja kontinuitet u razvoju i proširenju tržišta.

U tijeku je ugovaranje značajnih projekata koji trebaju biti realizirani u toku 2020. godine.

"Izuzetno smo zadovoljni s našom tržišnom pozicijom i povjerenjem kupaca. Ovi rezultati ne bi bili mogući bez maksimalnog zalaganja svih zaposlenika. Jedan od ključnih ciljeva, na čijem ostvarenju sudjeluje cijeli menadžment je upravljanje ljudskim resursima s ciljem osiguranja zadovoljstva svih zaposlenika i očuvanju potrebnog broja zaposlenih. Veliko je postignuće da smo proteklom periodu uspjeli osigurati uvjete za naše zaposlenike tako da odlazak iz BiH nije njihova opcija što značajno utiče na rasterećenje firme i fokus na realizaciju posla. Zadovoljstvo naših poslovnih partnera kao i zadovoljstvo naših zaposlenika uvijek je predstavljalo naš glavni cilj. Koristimo priliku da se zahvalimo našim poslovnim partnerima na povjerenju koje su nam ukazali", poručuju iz ove kompanije.

Tagovi:
Povezani članci

1

Video
VIDEO
Hrvatska pjevačica otkriva tajnu rasta La Piela za 500 posto u godinu dana
VIDEO
Mate Rimac: Poznat mi je osjećaj kad puno radiš, a ne znaš hoće li firma preživjeti do idućeg tjedna
VIDEO
Život je igra! Kako pobijediti? | Velimir Srića | TEDxUniversityofZagreb