Pouzdanost

Inovacije kao temelj pouzdanosti i uspjeha

U Kulturnom centru Trebinje, u okviru projekta Pouzdanost, a u organizaciji LRC Grupacije, održan je još jedan u nizu B2B susreta Kluba pouzdanih pod nazivom "Inovacije u biznisu kao temelj pouzdanosti i uspjeha". 

 

Događaj je dio projekta Pouzdanost 2023/24 koji pod sloganom Uzdaj se u pouzdanost organizira LRC Group tokom cijele godine u gradovima diljem Bosne i Hercegovine. Domaćin susreta bio je Grad Trebinje, a događaj dio programa otvaranja turističke sezone i dvodnevnog programa s bogatim sadržajima koje su pripremili.

Hrvatski

Pouzdane kompanije oblikuju budućnost bh. gospodarstva

U Hotelu Holiday u Sarajevu uspješno je održana Konferencija „Pouzdanost 2023/24“ pod imenom „Uzdaj se u pouzdanost“. Tom prilikom, LRC BIS kao organizator ovog događaja uručio je priznanja za uspješne kompanije koje su pokazale odlične rezultate u solventnosti, likvidnosti i bonitetnoj pouzdanosti.

 

Na samom početku prisutne je pozdravila generalna direktorica LRC bonitetne agencije i članica Uprave LRC Grupacije Jadranka Kuljanin. U svom govoru istaknula je kako su pouzdane kompanije temelj uspjeha i stabilnosti bh. Privrede, te je čestitala svim dobitnicima priznanja.

Hrvatski

Održana konferencija za medije povodom konferencije Pouzdanost 2023/24 – Uzdaj se u pouzdanost

 

U srijedu je u prostorijama Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine održana konferencija za medije na kojoj su istaknuti ključni detalji vezani za projekat "Pouzdanost" i centralnu manifestaciju projekta “Pouzdanost 2023/24”, koja će se održati 22. novembra u hotelu Holiday Sarajevo pod sloganom "Uzdaj se u pouzdanost". 

 

Hrvatski

Spajanje poslovnih subjekata u cilju jačanja domaće privrede

Narušena likvidnost jedna je od najvećih opasnosti za tržište i može izazvati ozbiljne probleme kako za firme, tako i za domaću privredu u cjelini. Zato pouzdane kompanije moraju imati posebno mjesto u poslovnom svijetu, a jedan od značajnijih pokretača pozitivnog poslovnog okruženja i veliki generator poslovne motivacije za najuspješnije privredne subjekte Bosni i Hercegovini jeste projekt ''POUZDANOST''. 

Hrvatski

Žene menadžerice ostvarile prihode od preko 2,4 milijarde KM

Najveća bonitetna kompanija u BiH - LRC d.o.o. u suradnji sa Poslovnim novinama, već četvrtu godinu zaredom realizira projekt ''POUZDANOST'', s ciljem da se na domaćem tržištu identificiraju firme koje bilježe natprosječne poslovne rezultate, a od 32.292 bh. kompanije, njih 14 posto (4.511), ispunilo je kriterijume bonitetno pouzdanih.

Hrvatski