Jelšingrad

U kompaniji iz Gradiške konstantno rasle plaće, potreba za radnicima stalna

On je istakao da je rezultat “rehabilitacije” ove tvornice, koja se bavi zavarivanjem teških čeličnih konstrukcija i proizvodnjom dijelova za strojeve u rudarskoj industriji i čeličanama, činjenica da do 12 milijuna eura godišnje bude prihodovano izvozom robe na tržište Europske unije.

 

Specijalizirani su za izradu teških varenih konstrukcija koje se koriste u industriji čelika. Snabdijevaju željezare i valjaonice čelika širom Zapadne Europe. Trenutno grade novi pogon u kojem će biti zaposleno 50 novih radnika.

Hrvatski

U Poslovnu zonu "Jelšingrad" ulazi prvi investitor

Kada je riječ o Poslovnoj zoni "Ramići", u planu je njeno proširenje nakon što su kapaciteti zone praktično već popunjeni, gradnjom pogona 15 poduzeća.

 

Prva parcela u novoj banjalučkoj poslovnoj zoni "Jelšingrad" prodana je jučer, u nastojanju da se, poslije već gotovo popunjene zone „Ramići“, novi proizvodni objekti izgrade i u novouspostavljenoj poslovnoj zoni.

Poduzeće „N SPORT“  d.o.o. Banja Luka kupilo je, putem javne licitacije, parcelu od 3.241 kvadratni metar, po cijeni od 262.000 KM.

Hrvatski

Odlična prilika za investitore: Na prodaju atraktivne parcele u „Jelšingradu“

Grad Banja Luka ponudio je na prodaju putem licitacije dvije atraktivne građevinske parcele u novoj poslovnoj zoni „Jelšingrad“, u nastojanju da se, poslije već gotovo popunjene zone „Ramići“, novi proizvodni objekti izgrade i u novouspostavljenoj poslovnoj zoni.


Oglas o prodaji ovih nepokretnosti u naselju Lazarevo, na lokaciji kod „Jelšingrada“, u svojini Grada Banja Luka putem usmenog javnog nadmetanja – licitacije objavljen je danas, objavljeno je iz banjalučke Gradske uprave.

Hrvatski