grizelj

Iz firme Grizelj tvrde: U roku od 30 dana covid otpad možemo pretvoriti u ekoenergiju

Primjenom novih naprednih procesnih, tehnoloških, tehnika, tehnologijama novih materijala, kao i energetski efikasnih rješenja uz primjenu suvremenih vještina upravljanja oporabom alternativnih, obnovljivih i održivih selektivnih energenata iz hazardnog i medicinskog otpada u ekoenergiju, firma GRIZELJ realizira društvenu odgovornost i benefite sa nula otpada. 

 

Hrvatski

Iz proizvodnih pogana firme GRIZELJ na tržište EU stiže Cremico 5.0

Riječ je o mobilnom postrojenju Cremico 5.0  koji je namijenjen za EU tržište, poznatom renomiranom društvu, za oporabu više vrsta u različitim terminima selektivnih energenata  iz hazardnog otpada zahvaljujući kojem se dobije ekoenergija bez negativnog utjecaja na okoliš s visokim stupnjem energetske efikasnosti.

 

Firma Grizelj izvršila je uspješno probno testiranje ekskluzivno revolucionarnog rješenje novog multidisciplinarnog postrojenja, u vlastitoj procesno termoenergetskoj akreditiranoj laboratoriji. 

Hrvatski

PRVI U EUROPI: Kompanija Grizelj pravi prvo mobilno postrojenje za tretman otpada

Kompanija Grizelj trenutno radi na jedinstvenom projektu izrade postrojenje za tretman otpada, koje će zbog posebne procesne tehnologije i pristupa, biti prvo takvo postrojenje u Europi.

 

Tomislav Grizelj, vlasnik kompanije Grizelj za Akta.ba je kazao da je riječ o postrojenju, koje se radi za europskog kupca, a koje će prije svega vrši tretman otpada na ekološki prihvatljiv, održiv a što je najvažnije, i kupcu jako bitno, na energetski efikasan način.

Hrvatski