Grad sunca

FOTO Grad sunca kod Trebinja dobiva još sadržaja - Niču vile, hotel i Varoš čaršija, cijeli kompleks bit će na 80 ha

Kompanija Swisslion planira izgraditi turistički kompleks na ukupno 80 hektara, u što planira uložiti čak 200 mil KM. Cilj investitora je da gostima ponudi sadržaje tijekom cijele godine.

 

Nakon što su ljetos otvoreni Aqua i Dino park u sklopu turističkog kompleksa Grad sunca nadomak Trebinja, što je samo deseti dio onoga što planira kompanija Swisslion, uveliko se radi na novim sadržajima. U toku je izgradnja hotela Vidikovac, wellness i spa centra Galija i dječje igraonice za sve uzraste, a nedavno je počela i gradnja Varoš čaršije i vila.

Hrvatski

Grad Trebinje podržao veliku investiciju u Grad Sunca

Vizija Rodoljuba Draškovića je i izgradnja Grada sunca, koji je najveća privatna investicija u Republici Srpskoj. 

 

Odbornici pozicije i opozicije bili su jučer ujedinjeni oko podrške izradi zoning plana za područje Grada Sunca u Trebinju, te je ova točka dnevnog reda usvojena jednoglasno na sjednici Skupštine Grada. 

Hrvatski

Počinje gradnja sportskog kompleksa u Gradu sunca kod Trebinja

U sklopu Grada sunca u Trebinju počinje gradnja sportskog kompleksa koji će biti smješten pored aqua parka. Kompleks će se prostirati na 20.000 m2 i imat će sve potrebne sadržaje za pripreme sportskih kolektiva, ali i rekreaciju i opuštanje, piše portal Hercegovina press. 

U kompeksu će se nalaziti sportska dvorana, zatvoreni bazen, hale za borilačke sportove, fitnes centri, dva vanjska terena za košarku, dva za odbojku, dva za tenis, jedan za mali nogomet i jedan za rukomet. 

Hrvatski