CODE Hub Mostar

BiH postaje sve privlačnija za digitalne nomade

Mediteransko gostoprimstvo, ugodna klima, zemljopisna blizina velikih europskih ekonomija, ali i niži troškovi smještaja, neke su od prednosti života digitalnih nomada u Bosni i Hercegovini, zemlji koja sve više postaje prepoznatljivo odredište toj vrsti zaposlenika -  poduzetnika koji za obavljanje posla koriste uglavnom dostupnost digitalnih tehnologija. 

 

Hrvatski

Prva tri mjeseca rada prvog coworking prostora u Mostaru

Prije nešto više od šest mjeseci u, do tada, već dugo nekorišten prostor ušli su prvi eksperti koji su prostor u jednoj od najpoznatijih mostarskih zgrada trebali pretvoriti u prvi coworking prostor u središtu Mostara u vlasništvu INTERA Tehnološkog Parka. Tri mjeseca poslije kupovali su se posljednji detalji kako bi prostor, koji se prostire na više od 130 kvadratnih metara, postao idealan za sve timove s poslovnim idejama, startupe, IT poduzeća i stručnjake, ali i pojedince, studente, freelancere, digitalne nomade i turiste.

Hrvatski

Otvoren prvi coworking prostor u Mostaru

Prvi coworking prostor Code Hub Mostar svečano je u četvrtak otvoren u Mostaru u prizemlju zgrade ”Ledara”.

Prostor se prostire na više od 130 četvornih metara površine, a otvorio ga je Tehnološki park Intera.

U novo otvorenom prostoru, osim radnih mjesta, korisnici će moći koristiti dvoranu za sastanke, razgovore i pozive, kuhinju i kutak za opuštanje, a imat će i pristup networking događajima i savjetima stručnjaka s kojima TP Intera surađuje.

Hrvatski

Mostar dobiva prvi coworking prostor

Berlin, London, Dublin, New York... Popis svjetskih metropola u kojima postoji i po nekoliko desetaka coworking prostora uistinu je dugačak.

U tim prostorima, mladi i oni malo stariji, studenti i diplomanti, freelanceri i zaposlenici velikih korporacija, startup timovi i iskusni poduzetnici pronalaze svoje idealno mjesto za postizanje vlastitih ciljeva.

Hrvatski