Apriori BH

IVAN JURILJ: Planski i strateški razvoj Hercegovine je put ka turističkom pozicioniranju

Ivan Jurilj, ravnatelj Ureda za europske integracije ŽZH bio je uvodničar na panel diskusiji „Razvoj turističke destinacije u globalnim uvjetima“ na uspješno održanoj konferenciji Apriori Turizam 2019 na kojoj je sudjelovao i svojim bogatim iskustvom te praktičnim znanjima dao veliki doprinos kroz razmjene informacija i novih trendova. 

Hrvatski

Održana panel diskusija na temu 'BIH 360: Budućnost mladih u BiH'

U organizaciji Asocijacije poduzetnika Hercegovine (APH) i LUX business bar-a, a uz podršku partnera INTERA, REDAH, APRIORI BH, GRAPOS EXPO i BISNODE, u srijedu 20. veljače 2019. godine u 13 sati, u prostorijama INTERA Tehnološkog parka u Mostaru, je održana panel diskusija na temu BiH 360 – Budućnost mladih u BiH.

Hrvatski

Žensko poduzetništvo na moj način

U djetinjstvu je imala drugačijih želja. Uvijek je govorila da će kada poraste biti turistički vodič! Već tada je znala da će raditi posao koji je dinamičan, kreativan i vezan uz putovanja, koji su njena velika želja i ljubav.

Josipa Terzić-Rezić, rođena je Mostarka, čiju je karijeru i zanimanje bitno usmjerio rad tijekom studija u novinarstvu i volonterizam u domaćim i međunarodnim nevladinim organizacijama.

Tako se kroz radno iskustvo i brojne izazove izgradila i pronašla u poslu koji radi i voli.

Hrvatski

APRIORI D.O.O.: Nova članica APH mreže

Asocijacija poduzetnika Hercegovine s ponosom predstavlja novu članicu APH mreže – Apriori d.o.o. na čelu s direktoricom Josipom Terzić Rezić.

Apriori BH je agencija za profesionalno usavršavanje koja je s radom počela 2007. godine.

Aktivnosti kojima se bavi su organiziranje seminara i radionica u Mostaru, Sarajevu i Banja Luci.

U skladu s potrebama tržišta agencija je fokusirana na nekoliko područja:

Hrvatski

Najinformiraniji su najuspješniji u privlačenju EU projekata

Upoznavanje javnosti s mogućnostima o dostupnim EU programima i otvorenim pozivima za projekte, umrežavanje organizacija međusektorski i stvaranje partnerstava, te konstantan rad na edukaciji i izgradnji ljudskih kapaciteta koji će pripremati i provoditi EU projekte, zaključci su stručne konferencije EU Projekti pod nazivom „Korištenje EU fondova u kontekstu nove strategije EU za Zapadni Balkan“ koja je održana u Mostaru.

Konferenciju su organizirali Apriori BH, Ured Vlade ŽZH za Europske integracije i Vlada HNŽ.

Hrvatski

Expertiza i reputacija ključni za uspjeh u privlačenju EU projekata

Milan Šolaja je direktor ICT klastera iz Vojvodine i jedan je od najglasnijih lobista u Srbiji za informacijsko – komunikacijski sektor s ciljem da IKT industriju stavi u središte pažnje javnosti.

Na Konferenciji EU projekti 14.09.2018. u Mostaru predstavit će uspješan projekt KATANA za koji su povukli novce iz EU programa HORIZON, a namijenjen je razvoju rastućih industrija koje su ključni faktor prihvaćanja naprednih tehnologija u agro-sektoru. 

Hrvatski