Adobe

Cjelokupni paket certifikata Adobe CC sa 570 lekcija sada samo 39 dolara

Ovaj paket s devet tečaja pokriva Adobe Lightroom Classic CC, Photoshop CC, Premiere Pro CC, Adobe Lightroom CC i After Effects CC.

 

Adobe ima brojne programe koje profesionalci širom svijeta koriste za stvaranje i uređivanje fotografija, grafičkih dizajna, grafike pokreta i vizualnih efekata za video, prenosi američki CNN.

Hrvatski

Adobe tvrdi da imaju rješenje za prevare sa oglasima

 

Stručnjaci za podatke ove kompanije navodno su pronašli način da razaznaju stvarne korisnike od botova. 

Adobe je na svome Adobe Summit-u predstavio čitav niz tehnologija na kojima trenutno rade, a možda najinteresantnija tehnologija na kojoj rade laboratoriji ove kompanije je sistem koji može razlikovati prave ljude od robota, i to u kontekstu prevara sa oglasima.

Hrvatski

Adobe predviđa da će tehnologije umjetne inteligencije "sazriti" ove godine

U najnovijem izvještaju o digitalnim trendovima također se navodi da tri četvrtine kompanija investiraju u svoje digitalne vještine, a 73% ispitanika kažu da investiraju u dizajnerske kapacitete.

Istraživanje koje je kompanija Adobe provela kroz anketiranje 13.000 marketinških, kreativnih i tehnoloških stručnjaka ukazalo je na neke ključne digitalne i tehnološke trendove koji će vjerovatno oblikovati marketinške strategije do 2018. godine.

Hrvatski