Široki Brijeg

Širokobriješki Emerus otvara 60 novih radnih mjesta

 

Širenjem proizvodnih kapaciteta i povećanjem obima posla, otvaraju se nova radna mjesta u odjelu proizvodnje, pa je natječaj za radnike otvoren.


Veliki domaći proizvođač proizvoda od aluminija, kompanija Emerus sa sjedištem u Širokom Brijegu, objavio je da će ove godine zaposliti 60 novih radnika.
Emerus je moderna proizvodna firma koja čak 80 posto svojih proizvoda izvozi u zapadnoeuropske zemlje.

Hrvatski

Namex ponovno otvorio preuređeni prodajni centar na Trnu

Lanac supermarketa Namex otvorio je u subotu preuređeni prodajni centar na Trnu kraj Širokog Brijega.

 

Nakon što je od sredine siječnja bio zatvoren zbog obnove, prodajni centar otvoren je u novom modernom i proširenom izdanju.

- Današnjim reotvaranjem odlučili smo zahvaliti svim našim kupcima na godinama lojalnosti. Želimo pratiti trendove i potrebe naših kupaca i tako još jednom opravdati naziv vodećeg hercegovačkog maloprodajnog lanca, kazali su ovim povodom iz Namexa.

Hrvatski

Feal proširuje proizvodnju - novi pogoni u Karlovcu, Širokom Brijegu i Ljubuškom 

U tijeku su radovi, a bit će okončani ove godine, na otvaranju dviju novih preša u Širokom Brijegu i Karlovcu, kao i otvaranju novog proizvodnog pogona u Ljubuškom

 

Feal iz Širokog Brijega prvi je i najveći proizvođač aluminijskih profila na bh. tržištu.

Hrvatski

Široki Brijeg postaje grad hedonizma

Odlične vijesti za ljubitelje hrane i vina u Širokom Brijegu.

 

Zaljubljenici u uživanje u životu, do nedavno su u Širokom Brijegu imali zaista ograničene mogućnosti. Ako biste poželjeli neko od najkvalitetnijih vina, vrhunske žestice ili druge delicije, morali biste posjetiti restoran. Ili pak neku od vinarija u drugim gradovima.

Restrikcije, kao i cijela situacija u posljednjih godinu i pol jako su otežali izlaske i putovanja. Troškove da i ne spominjemo.

Hrvatski

ŠIROKOBRIJEŠKA FIRMA ČIJI SOFTVER KORISTI PREKO 100 RESTORANA U NJEMAČKOJ: Intervju sa direktorom Galileo d.o.o.

Široki Brijeg, kao administrativno središte Zapadne Hercegovine, desetljećima je već poznat po poduzetničim pothvatima. Veliki broj kompanija ima ogroman broj klijenata iz cijelog svijeta, koji prepoznaju značaj i kvalitetu rada kompanija iz Širokog Brijega i cijele Zapadnohercegovačke županije.

 

U zadnje vrijeme možemo upoznati sve mlađe kompanije koje svojim radom i stručnošću mogu stati uz bok puno većih i starijih.

Hrvatski