online kursevi

21 besplatni online tečaj koji možete završiti do Nove godine

Bez obzira što radite, imate li posao ili ne, tražite li ga ili ne i bez obzira jeste li zadovoljni karijerom u ovom trenutku, nova znanja i vještine mogu vam samo pomoći. Ako ipak tražite (novi) posao, vaše vas znanje izdvaja od ostalih kandidata.

 

Za usvajanje novih znanja potreban vam je ipak tečaj, treba ga naći, pa ići u neku školu… pa knjige… tko ima vremena za sve to, kad je Big Brother na televiziji? E pa, ne morate nikamo ići, izgubit ćete minimalno vremena i to sve od kuće – web je osim zabave, prepun i edukativnih sadržaja.

Undefined

7 online tečajeva koji mogu oplemeniti vaš „skillset“ u ovim vremenima

Business Insider je napravio popis 9 zanimljivih online tečajeva koji mogu biti jako zgodni u ovim vremenima.

 

Iako za nas u BiH trenutno počinje „post korona“ razdoblje, još uvijek velik broj ljudi radi od kuće, a mnogi su nažalost zbog ove situacije ostali bez posla ili unosnih sezonskih gaža.

Stoga, ovaj period umjesto sažaljevanja nad vlastitom sudbinom možemo iskoristiti za oštrenje svojih vještina ili možda učenje neke nove.

Business Insider je napravio popis 9 zanimljivih online tečajeva koji mogu biti jako zgodni u ovim vremenima.

Undefined

Najbolji besplatni online tečajevi o vezenju, dizajniranju, fotografiranju, ilustraciji, animiranju, kreativnom pisanju

Je li vam dosadno? Niste li se još okušali u vještinama kao što su kaligrafija, pletenje i vezenje, koji osim što su korisni djeluju i smirujuće, sada je pravi trenutak za to.

 

Isprike poput onih 'ne znam', 'ne mogu', 'nema mi tko pokazati', ne uvažavamo jer u bespućima interneta danas malo što nije dostupno iz udobnosti (i sigurnosti) svog doma. Jedna od dobrih i besplatnih stvari na koje možete naići su zanimljivi online tečajevi rukotvorina.

Undefined

10 besplatnih web stranica na kojima možete steći vještine poslovnog liderstva

Fleksibilnost i otvoren um dva su glavna obilježja uspješnog lidera. Kao poslovni čovjek, bilo da vodite korporaciju ili neki startup, morat ćete naučiti kako voditi svoju kompaniju dok se u isto vrijeme eduCIRATE o tome kako da bude stručnjak za digitalni marketing, IT i ljudske resurse.

Ukoliko nemate luksuz vremena ili novca da se educirate u okviru formalnih kurseva, usrećit će vas činjenica da na internetu postoji mnoštvo kvalitetnih obrazovnih resursa koji će vam pomoći da se dovoljno opremite kako biste kvalitetno vodili svoj biznis.

Hrvatski