biznis knjige

Knjige koje vam preporučuju Zuckerberg, Bezos, Gates...

Najuspješniji poslovni ljudi iz „tehnološkog svijeta“ su poznati po tome što često preporučuju knjige, a takve preporuke mogu naročito značiti mladim ljudima koji tek ulaze u poslovni svijet.

 

Mark Zuckerberg je 2015. godine formirao književni klub na „Facebook-u“, naglašavajući potrebu da se čita svaka dva tjedna.

Undefined

Kako mamu učiniti ponosnom?

Definitivno zanimljiv i privlačan naslov knjige, zar ne?

Forbes izdvaja najbolje biznis knjige za ovu godinu i pomaže pri izboru što kupiti, pokloniti ili preporučiti drugima na čitanje.

 

Knjiga “Would You Do That to Your Mother?: The ‘Make Mom Proud’ Standard for How to Treat Your Customers” autorice Jeanne Bliss današnja je preporuka

 

 

Hrvatski

6 najboljih biznis knjiga koje se mogu pročitati u jednom danu

Bilo da imate razvijenu čitalačku naviku ili ne, nikako ne bi trebalo da smetnete sa uma činjenicu da upravo konsultovanjem literature stičete znanje i proširujete ga.

Otvaranje korica nove knjige može da se čini kao vremenski zahtjevan zadatak. Ipak, ukoliko posegnete za nekom od sažetih biznis knjiga koje su ispunjene mnoštvom interesantnih informacija, tehnikama o prodaji, menadžmentu i investiranju, bit ćete prezadovoljni novim saznanjima.

Hrvatski