Intera TP Mostar

Novi ciklus radionice u Code Hub-u Mostar namijenjen damama

Petnaestodnevna radionica će se odvijati kroz tri faze koje će uključiti upoznavanje s osnovnim pojmovima iz svijeta fotografije, tehničkim osobinama fotoaparata i njegovim mogućnostima, učenje o kompoziciji na fotografiji s osnovnim pravilima kadriranja te obradu fotografija. Polaznice će kroz susrete s predavačem obuhvatiti ključne teorijske pojmove, ali i stečeno znanje primijeniti kroz praktični terenski rad.

 

Hrvatski

Testiraj svoju inteligenciju, osobnost i poduzetničke potencijale u INTERA TP-u

Oduvijek ti se činilo zanimljivim testirati svoje potencijale i sposobnosti? Test inteligencije i osobnosti ti predstavlja izazov s kojim se želiš susresti? Zanima te svijet poduzetništva, ali nisi siguran/-na krije li se u tebi poduzetnički potencijal?

 

Ukoliko su ti, dok si čitao/-la pitanja iznad, „zaiskrile oči i upalila se lampica“, pročitaj do kraja ovaj tekst i iskoristi sve mogućnosti koje ti pruža INTERA Tehnološki Park!

Otkrij svoje potencijale kroz inovativna testiranja

Hrvatski

Održane obuke za domaće knjižničare u okviru projekta INTERA

Kada je krajem 2018. godine INTERA Tehnološki Park postao partnerom Instituta za razvoj i inovativnost mladih (IRIM) iz Zagreba u okviru projekta „Digitalni građanin“, financiranog od strane Google-a, knjižnice iz različitih dijelova Bosne i Hercegovine su dobile priliku postati centrima digitalnih inovacija.

Hrvatski