edukacija

Coaching koktel Vol. 14 - "Prodaj mi svoju priču", 22.07.2021.

Već ste bili u situaciji da imate sjajnu ideju koja nikada ne zaživi?  Na poslu se vaši rezultati ne vrednuju na adekvatan način? Ili su vaše ideje i usluge veoma traženi, ali vam se čini da bi moglo i bolje? Postoji „komadić koji nedostaje"?  Nešto nije „posloženo"?

 

A što kada bismo vam rekle da je do priče koju pričate? 

Sebi i drugima.

Na coaching koktelu govorimo o prodaji i naročito o važnosti storytelling-a iz perspektive NLP-a i profesionalnog coachinga.

Hrvatski

Pravi trenutak da postanete dio IT svijeta uz BESPLATAN tečaj Python programiranja

ITAcademy u Sarajevu nastavlja s besplatnom obukom u najperspektivnijem sektoru današnjice. Kako je intere za usavršavanjem u oblasti programiranja sve veće, ITAcademy ovog puta organizira besplatan tečaj Python programiranja.

 

Kurs Python programiranja počinje 19. srpnja/jula i održavat će se u moderno opremljenim učionicama ITAcademy u centru Sarajeva, a možete ga pohađati čak i bez ikakvog predznanja.

Hrvatski

Radila je spajanja vrijedna 200 milijardi eura: Besplatno predavanje za top menadžere

Louise Tingström, koja je 12 godina zaredom rangirana među top 5 svjetskih komunikacijskih savjetnika u području spajanja i akvizicija kompanija. Njezina karijera obilježena je željom za ojačavanjem najvećih svjetskih kompanija, ali i nastankom novih. Vodila je korporativne komunikacije Visa Internationala te međunarodne komunikacije British Airwaysa; u Parizu je osnovala i AKKA-u, tvrtku za financijske i korporativne komunikacije, vodeću na francuskom tržištu, a njezini poslovni instinkti danas su ju doveli na poziciju glasnogovornice CEO-a UniCredit Grupe.

Hrvatski