DIGITALNI MARKETING
Koja zemlja ima najviše korisnika Interneta, čak 98%?
Gordan Zovko Digitalni marketing 30 rujna, 2015

Koliko ljudi u svijetu koristi Internet? Kakvo je stanje u BiH? Koja zemlja regije ima najveću penetraciju Interneta? Koja zemlja ima najviše korisnika Interneta, čak 98%?

Mnogo puta do sada ste pročitali tekstove o važnosti Interneta, društvenih mreža i tome slično. U ovom tekstu ne želim da vam pričam priču. Pogledajte podatke i sve će vam biti jasno.

Vama koji ste samo zbog zabave na društvenim mrežama ovaj podatak ne govori ništa. Međutim, vama koji želite poboljšati poslovanje, ovo su pravi relevantni podaci koji će vam biti od koristi.
Donosimo vam pregled i koristan alat kako bi imali uvid u snagu Interneta i Facebooka. Podaci koji su prikazani ubrzat će vašu odluku o većem angažmanu u smislu unaprjeđenja vaših web stranica i prisutnosti na društvenim mrežama. Znate li da vaša web trgovina može biti prisutna u cijelom svijetu?
 
Više od 3 milijarde korisnika prolazi pored vaše radnje. Nevjerojatna brojka, ali istinita. Postoji li igdje u svijetu takva ulica? Ne. Osim ovdje, na Internetu. Hoćete li uspjeti prodati svoje usluge ili proizvode i biti uspješni? To ovisi o vama. Brojke su na vašoj strani.

Izvor: www.internetworldstats.com

Gordan Zovko

Autor opis: 
Vlasnik je Agencije Connect koja se bavi grafičkim i web dizajnom te internet oglašavanjem. Vizualnim komunikacijama se počeo baviti prije dvadesetak godina. Svoje iskustvo pretočio je u knjigu "Kako poslovati na internetu".
Slika autora: 
O Autoru
Gordan Zovko
Video
ANER KRUŠKONJA, OBRTNIČKA KOMORA HNŽ
Koliko se danas isplati biti obrtnik
DAMIR UZUNOVIĆ, BUYBOOK
Mi smo išli naopačke
JASMIN BADŽAK, EUROSJAJ
Moj radni dan traje 24 sata, ali uživam u svom poslu!