ARHITEKTURA I DIZAJN
Što nam donosi nova IKEA kolekcija za jesen 2021.?
manager.ba/journal.hr Lifestyle 13 kolovoza, 2021
Izvor fotografije:
journal.hr

Za jesen 2021. tako je spremna i poznata robna kuća IKEA, koja je na svojim stranicama otkrila više detalja o svojoj novoj jesenskoj kolekciji. Ona se zove HÖSTKVÄLL i donosi nekolicinu proizvoda, vođena idejom da nema ničeg boljeg od uživanja u gozbi uz omiljene i najbliže osobe.

 

Godišnji odmori za mnoge od nas polako se bliže svom kraju i nakon 15. kolovoza/augusta uslijedit će onaj mrski nam povratak u realnost.

Dok će nam se s jedne strane biti pomalo teško privikavati na radnu atmosferu, s druge će nam strane želju za brzim dolaskom jesenskih dana probuditi nove kolekcije koje pristižu sa svih strana, prenosi journal.hr.

Za jesen 2021. tako je spremna i poznata robna kuća IKEA, koja je na svojim stranicama otkrila više detalja o svojoj novoj jesenskoj kolekciji.

Ona se zove HÖSTKVÄLL i donosi nekolicinu proizvoda, vođena idejom da nema ničeg boljeg od uživanja u gozbi uz omiljene i najbliže osobe.

Uz novu HÖSTKVÄLL kolekciju moći ćete pripremiti ugođaj za zajedničko druženje i osjećaj zahvalnosti, a IKEA u ovoj priči ponovno stavlja naglasak na ono uistinu bitno – bivanje i uživanje u trenutku, u društvu onih koje najviše volimo.

 

 

HÖSTKVÄLL – IKEA KOLEKCIJA ZA JESEN 2021.

 

U ovoj kolekciji pronaći ćete sve za cosy atmosferu kod kuće u jesenskim danima. U prepoznatljivim jesenskim bojama, pojavljuju se dekori poput vijenaca i buketa, ukrasnih jastučića i toplih dekica.

Tu su i zgodni detalji za blagovaonicu, podmetači za tanjure s jesenskim motivima, podmetači za stol, ubrusi, salvete, nadstolnjaci i poslužavnici.

Točka na i jest posuda za pitu u kojoj ćete lako pripremiti ukusne jesenske poslastice i koja je dovoljno prigodna da ju jednostavno presenete od pećnice do blagovaonskog stola.

Cijelu kolekciju istražite ovdje.

 

 

 

 

O Autoru
manager.ba/journal.hr