SEMINAR
Upravljanje krizama-restrukturiranje i saniranje poduzeća u krizi
Manager.ba 29 studenog, 2017

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH i Udruženje za upravljanje projektima u BiH organiziraju jednodnevni seminar na temu „Upravljanje krizama – restrukturiranje i saniranje poduzeća u krizi".

Ovaj moderni, interaktivni seminar će biti organiziran 30.11.2017. godine u prostorijama Komore u Sarajevu (ul. Branislava Đurđeva 10) i namijenjen je vlasnicima kompanija i menadžerima koji su zainteresirani za bolje poslovanje i razumijevanje teške ekonomske situacije koja često pogađa i njihove kompanije. 

Evidentno je da postoji potreba razumijevanja kriznih poslovnih situacija sa kojima se susreću i kompanije u BiH, a za koje vlasnici i menadžeri trebaju posjedovati specifična znanja i/ili informacije kako ih prepoznati, kako se ponašati, odnosno kako ih savladati.

Krizni menadžment je posebna upravljačka aktivnost koja je nedovoljno obrađena u postojećim programima edukacije. Istovremeno, u našoj poslovnoj praksi postoji potreba razumijevanja da se za takve situacije mora tražiti pomoć eksperata i stučnjaka.
 
 

Tagovi:
Video
CRNI PONEDJELJAK
Najveći pad jednogodišnjeg tržišta u povijesti (1987.)
DOKUMENTARNI SERIJAL
"OUR PLANET": Coming Spring 2019.
JIM KWIK
Zašto samo 1% ljudi uspijeva u onome što zamisli?