RIMAC AUTOMOBILI
Tvrtka traži čak stotinu novih radnika
Manager.ba/Index.hr Regija 13 studenog, 2018
Rimac Automobili
Izvor fotografije:
Rimac Automobili

U ovom trenutku Rimac Automobili zapošljavaju 429 radnika u stalnom radnom odnosu, odnosno ukupno 482 radnika, uključujući vanjske suradnike i studente.

Većina radnika zaposlena je u sjedištu tvrtke u Svetoj Nedelji, a ove godine Rimac Automobili otvorili su urede u Splitu i Osijeku.

Radnici dolaze iz čak 27 zemalja svijeta, stoji na stranicama Rimac Automobila.

Svaki put kada tvrtka udvostruči broj radnika – sve se mijenja. Intenzivno radimo i nastojimo strukturirati kompaniju, organizirati sve procese i pomoći našim menadžerima i voditeljima timova da održe sve pod kontrolom. Najveći problem s kojim se trenutno suočavamo je prostor – imamo pet zgrada u Svetoj Nedelji i širimo se na nove lokacije, kazao je osnivač Rimac Automobila Mate Rimac.

Rimac C_Two, predstavljen ove godine na sajmu automobila u Genevi, u završnoj je fazi razvoja i zahtijeva mnogo resursa prije nego što se krene u proizvodnju, stoji na stranicama tvrtke.

Tvrtka Rimac Automobili na svojoj je stranici danas objavila da opet zapošljava.

Traži čak stotinu novih radnika. 

Osim vlastitih projekata, Rimac Automobili rade na razvoju još vozila i tehnologija, piše Index.hr.

Rimac je priznati partner mnogih svjetskih proizvođača automobila – Porschea, Automobila Pininfarina, Aston Martina, CUPRA-e, Renaulta i mnogih koji nisu toliko u fokusu javnosti.

Ovo su uzbudljiva vremena za nas i nastavljamo s teškim radom. Odlučni smo ispuniti sva naša obećanja, poručuju iz Rimac Automobila.

Otvorene pozicije pogledajte OVDJE .

Povezani članci

1

2

Najnovije vijesti
Video
PREDRAG ČOVIĆ, PREMIJER ZHŽ
Vratite se ovdje
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo