MIROSLAV VARGA
Svjetski stručnjak za Google Ads u ACADEMY387
Manager.ba 12 rujna, 2018
Izvor fotografije:
Miroslav Varga

Certificirani Google Ads trener i jedan od vodećih regionalnih stručnjaka za Google Ads platformu, Miroslav Varga, stiže u ACADEMY387, gdje će održati dvodnevnu radionicu pod nazivom “Kako praviti efikasnije Google Ads i internet marketing kampanje”.

Varga iza sebe ima na stotine uspješnih Ads kampanja i polaznike radionice će upoznati sa ovom platformom, kao i sa načinima na koje je mogu koristiti za promociju svog biznisa.

Iskustvo predavača uključuje i kampanje koje su imale klik od preko $200, dok su cijene istih na našem tržištu i dalje znatno niže – čak i za više od 1.000 puta.

Pored pristupačnih cijena, Google Ads nudi brojne pogodnosti te je itekako koristan alat, koji uz pravilnu upotrebu omogućava vrhunske rezultate uz svaki budžet.

Izuzetno zadovoljstvo polaznika njegovih radionica potvrđuju i recenzije koje uključuju tvrdnje poput “odložila bih datum vjenčanja zbog Varginih predavanja“, kao i vrlo transparentni screenshotovi rezultata
kampanja nakon primjene znanja stečenih na radionicama.

Radionica koju organizira ACADEMY387 namijenjena je marketing menadžerima, agentima u prodaji i marketingu, te vlasnicima i direktorima malih i srednjih poduzeća koji traže nova tržišta i kupce.

Tijekom prvog dana, fokus će biti stavljen na osnove internet marketinga, istraživanje tržišta i načine na koje je moguće doći do kupaca, dok će polaznici u toku drugog dana imati priliku bolje se upoznati sa Google Ads platformom.

Radionica će se održati u prostorijama ACADEMY387 u petak, 05. listopada/oktobra (10:00 – 16:00 h) i subotu, 06. listopada/oktobra (10:00 – 16:00 h).

Moguće je prijaviti se na oba, ili samo na jedan dan radionice.

Broj prijava je ograničen, a zainteresirani sudionici se trebaju prijaviti putem: http://www.academy387.com/program/kako-postici-efikasnije-internet-marketing-i-google-ads-kampanje

Tagovi:
Video
CRNI PONEDJELJAK
Najveći pad jednogodišnjeg tržišta u povijesti (1987.)
DOKUMENTARNI SERIJAL
"OUR PLANET": Coming Spring 2019.
JIM KWIK
Zašto samo 1% ljudi uspijeva u onome što zamisli?