KOZMETIKA GLORIA
Svjetske kozmetičke kompanije žele kupiti recepturu bh. prirodne kozmetike
Manager.ba/Bljesak.info BiH 10 studenog, 2018

Već je poznati ime mlade Hercegovke, Glorije Galić Volarić, koja je prije nekoliko godina hrabro izišla na tržište s jedinstvenom linijom proizvoda za prirodnu njegu kože.

Zbog izvrsne učinkovitosti i kvalitete, proizvodi prirodne kozmetike Gloria zadobili su veliko povjerenje korisnica širom BiH, ali i cijele regije.

A kako se dobre vijesti daleko čuju, tako su i za proizvode Gloria čule svjetske kozmetičke kompanije, što nas ne čudi, imajući na umu ljubav i posvećenost s kojom su ovi proizvodi nastajali.

Među korisnicama Gloria proizvoda našlo se mnogo žena koje zbog poslovnih obaveza često putuju, ili žive na različitim krajevima svijeta.

Jedna stvar vodila je drugoj, pa je tako i do Glorie stigla ponuda za kupovinu kompletne recepture koju je osmislila za svoju liniju proizvoda.

Šta je tajna ovakog uspjeha?

 

Foto: www.prirodna.com / Prirodna kozmetika Gloria 

 

Mogli bismo reći da je tajna prirodne kozmetike Gloria zapravo u potpuno jedinstvenoj recepturi sastojaka čija je kombinacija izuzetno efikasna.

Želja ove mlade žene bila je jednostavna – da ono što je već dostupno svima u sirovom obliku u prirodi, učini dostupnim i u jednostavnijem, uporabnom obliku u svakodnevnom životu.

Sasvim je izvjesno da je Gloria svoju želju ispunila vrlo uspješno, što je samo po sebi uzrokovalo niz dobrih vijesti koje su nastavile pratiti njen brend. Gloria uvijek naglašava vrijednost smilja koje raste na plantažama njene obitelji u Hercegovini.

Čisto, organski uzgojeno i njegovano smilje, koje samo po sebi ima nevjerojatno ljekovito dejstvo, potpuno je sačuvano u eteričnim uljima koja se koriste u jedinstvenim recepturama za vječno mladu kožu.

"Jako mi je važno da više pričamo o ljekovitom aspektu prirodne kozmetike. Cijeli proces njenog nastanka u potpunosti je kontroliran i precizan do posljednje kapi. Recepture koje sam osmislila jedinsvene su za sve tipove kože, a ponekad je čak potrebno sastaviti i sasvim novi recept za samo jednu osobu. Veseli me mogućnost da kombinacijom ljekovitih sastojaka nekome mogu riješiti problem. Ljepota u ovom procesu dođe samo kao kolateralna korist", izjavila je mlada Gloria.

Gloria nam nije otkrila puno detalja u vezi s ponudom koju je dobila. Ipak, dala nam je naslutiti kako su recepture koje je sama osmislila još uvijek skrivene samo u njenoj radnoj bilježnici i u jedinstvenim Gloria proizvodima koje možete pronaći na www.prirodna.com

Povezani članci

1

Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce