TRAŽIŠ POSAO?
PROŠLOTJEDNI OGLASI NISU URODILI PLODOM? Ništa zato, nove prilike su tu!
Manager.ba BiH 17 travnja, 2018

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba.

1. POSLOVOĐA MALOPRODAJNOG OBJEKTA- PODRUŽNICE 

Amko komerc d.o.o. raspisuje Oglas za prijem u radni odnos na određeno vrijeme za popunu radnih mjesta: Poslovođa maloprodajnog objekta –podružnice (m/ž) – 3  izvršioca

Opis posla:

•    izlaganje robe te briga o rokovima, cjenovnom označavanju i popunjenosti odjela
•    kontrola kvalitete i svježine proizvoda prema zadanim uputama
•    pružanje izvrsne usluge kupcima na odjelima 
•    prodaja i obračun robe
•    usluživanje kupaca i pomaganje pri izboru

Oglas ističe 19. travnja 2018. godine. 

2. POSLOVOĐA ASISTENT 

Najveći prodavac obuće u Europi Deichmann traži novog suradnika/cu u Banja Luci i okolini: Poslovođa asistent m/ž.

Neki od uvjeta su: sklonost terenskom radu, spremnost na putovanja i mijenjanje poslovnica na području Banja Luke i okoline, srednja stručna sprema (SSS), iskustvo rukovođenja timom od najmanje pet zaposlenika…

Oglas ističe 06. svibnja 2018. godine.

3. DIREKTOR LOGISTIKE I TRANSPORTA 

Boreas d.o.o. Kreševo, članica Stanić Grupe, vodeće grupacije u proizvodnji sokova, distribuciji pića, duhanskih proizvoda i tehničke robe, distributer je i zastupnik svjetski poznatih brandova, trenutno je u potrazi za novim članom menadžment tima na poziciji: Direktor logistike i transporta. 

Nudi Vam se odgovorna i izazovna pozicija u organizacijskom sistemu koji se kontinuirano razvija i napreduje, odlični uvjeti rada te prilika da u potpunosti iskažete i dalje unaprijedite svoja profesionalna znanja i kompetencije.

Priliku za prijavu imate do 10. svibnja 2018. godine.

Povezani članci

1

2