TRAŽIŠ POSAO?
Prijavite se i postanite dio Grafotiska, LUK-a ILI Raiffeisen-a
Manager.ba BiH 24 travnja, 2018

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba.

1. ZAMJENIK DIREKTORA FINANCIJA I RAČUNOVODSTVA 

Grafotisak d.o.o. Grude objavljuje javni natječaj za radno mjesto: Zamjenik direktora financija i računovodstva (m/ž) s mjestom rada Grude. 

OVDJE pogledajte radne zadatke i što se od kandidata očekuje. 

Oglas ostaje otvoren do 30.04.2018. godine

2. DIREKTOR RLBH 

Raiffeisen Leasing d.d. Bosna i Hercegovina (RLBH) objavljuje Oglas za prijem u radni odnos uz probni rad na poziciju: Direktor RLBH. 

Lokacija rada: Sarajevo

Prilikom razmatranja prijava prednost će imati kandidati koji, pored propisanih kvalifikacija za radno mjesto, imaju najmanje tri godine radnog iskustvo na rukovodećim pozicijama u bankarskom sektoru i leasing društvu, te višegodišnjim iskustvom u prodaji.

Više o radnoj poziciji možete pogledati na ovom mjestu

Oglas ostaje otvoren do 02. svibnja 2018. godine. 

3. ŠEF POSLOVNICE/SUPERVIZOR 

Kompanija LUK d.o.o. se na tržištu profilira kao vodeći distributer za gasnu opremu, vodovod, grijanje i klimatizaciju. Za poslovnu jedinicu divizije grijanja, klimatizacije i vodomaterijala u Tuzli traži osobe koje žele s kompanijom žele ići naprijed!

Potrebna osoba za poziciju: Šef poslovnice/Supervizor  - Podružnica Tuzla (1 izvršilac)

Lokacija: Tuzla

Prijavite se do 04. svibnja 2018. godine. 

Povezani članci

1

2