HP MOSTAR
Prigodna marka HP Mostar u povodu Međunarodnog dana obitelji
Manager.ba BiH 15 svibnja, 2018

Hrvatska pošta (HP) Mostar tiskala je prigodnu poštansku marku „Međunarodni dan obitelji“ na temu: Obitelj – temelj društva. Iz sretne obitelji i obiteljskog okruženja punog ljubavi u život odlaze mladi ljudi sa svojim vjerovanjima i stavovima graditi novu, ljepšu budućnost.

Međunarodni dan obitelji proglasili su Ujedinjeni narodi 1989., a prvi put je obilježen 15. svibnja 1994. Posebno je naglašena važnost koju međunarodna zajednica pridaje obitelji kao osnovnoj zajednici u društvu. U obitelji djeca upoznaju život, okružena ljubavlju uče što su to dužnosti i obveze. Srdačni obiteljski odnosi temelj su razvoja pozitivnog odnosa djece prema ljudima jer ta zajednica u malom ima ogromnu odgovornost. Djeca su radost života, a bliska i povezana obitelj odgaja kvalitetne ljude koji će u budućnosti mijenjati društvo na bolje.

Autorica marke, koja se u poštanskom prometu nalazi od 15. svibnja 2018., je Karolina Marušić. Ovo izdanje, kao i starija izdanja poštanskih maraka HP Mostar, mogu se kupiti jednostavno i online putem web shopa www.epostshop.ba

Povezani članci

1

2

Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce