TRAŽIŠ POSAO?
Potrudite se zauzeti ove tri radne pozicije i uspjeh javite svima!
Manager.ba BiH 09 siječnja, 2018

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba.

1. REGIONALNI VODITELJ PRODAJE 

iNovine je najveći maloprodajni lanac kioska u BiH. Maloprodajna mreža kompanije u Bosni i Hercegovini uključuje oko 500 prodajnih mjesta, te zapošljava 1.000 uposlenika.

Pridružite se ovom timu na radnoj poziciji: Regionalni Voditelj Prodaje (Tuzla).

Što se od vas očekuje, a što vam se nudi, doznajte klikom ovdje.

Priliku za prijavu imate do 15. siječnja 2018. godine. 

2. REGIONALNI MENADŽER ZA BIZNIS PRODAJU 

Telemach je jedna od vodećih kompanija u sektoru telekomunikacija u BiH, koja pruža usluge digitalne i analogne kablovske televizije, širokopojasnog interneta i telefonije.  

Ukoliko smatrate da posjedujete potrebna znanja i odgovarajuće radno iskustvo te se želite pridružiti timu koji napreduje, prijavite se na otvoreni Natječaj: Regionalni menadžer za biznis prodaju (Mostar).

Više informacija o opisu posla i potrebnim kvalifikacijama pročitajte ovdje

Natječaj je otvoren do 16. siječnja 2018. godine. 

3. VODITELJ POSLOVNOG ODNOSA ZA VELIKA PODUZEĆA

Sparkasse Bank d.d. BiH je organizacija u snažnom razvoju i sa ambicioznim ciljem izlaska u vrh bankarskog tržišta. Ovdje ćete pronaći izuzetno dinamično, izazovno i zahtjevno poslovno okruženje, ali i dobar tim profesionalaca u kojem su vam otvorene sve mogućnosti usavršavanja i napredovanja.

Ako želite slijediti viziju izlaska među tržišne lidere, prijavite se na poziciju: Voditelj poslovnog odnosa za velika poduzeća - Filijala Mostar, Sektor za poslovanje sa privredom.

Ukoliko ispunjavate navedene uvjete i zainteresirani ste za nove profesionalne izazove, CV i motivacijsko pismo pošaljite do 18. siječnja 2018. godine.

Više detalja o prijavi pronađite na ovom mjestu

Povezani članci

1

2

Video
CRNI PONEDJELJAK
Najveći pad jednogodišnjeg tržišta u povijesti (1987.)
DOKUMENTARNI SERIJAL
"OUR PLANET": Coming Spring 2019.
JIM KWIK
Zašto samo 1% ljudi uspijeva u onome što zamisli?